Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Buchet lavanda din flori artificiale

În stoc
3152
7.00lei
Descriere
Buchetul de lavandă realizat din flori artificiale este o alegere excepțională atunci când doriți să aduceți o notă de eleganță și prospețime în decorul dvs. interior sau să oferiți un cadou rafinat și durabil cuiva drag. Acest buchet captivant reprezintă o expresie artistică a frumuseții naturii, reimaginată într-o formă durabilă și de lungă durată.Fiecare floare artificială din acest buchet a fost meticulos creată pentru a reproduce cu fidelitate delicatețea și textura florilor de lavandă autentice. Petalele fine și nuanțele subtile ale culorii au fost atent conturate pentru a conferi buchetului o autenticitate vizuală remarcabilă. În plus, folosirea florilor artificiale asigură că veți putea bucura de acest buchet minunat în timpul întregului an, indiferent de sezon sau condițiile meteorologice.Aranjamentele florale au un farmec distinct, aducând în prim-plan estetica și creativitatea. Buchetul de lavandă din flori artificiale nu face excepție, îmbinând armonios culorile și formele într-o compoziție echilibrată și rafinată. Acesta poate deveni punctul central al oricărui spațiu, aducând o atmosferă de calm și eleganță. Fie că doriți să îl așezați pe o masă de cafea în sufragerie, pe o masă de mireasă sau chiar în birou, buchetul va emana o aură încântătoare și sofisticată.
O caracteristică extraordinară a acestui buchet de lavandă din flori artificiale este durabilitatea sa. În timp ce florile proaspete trec printr-un ciclu de viață scurt, florile artificiale menținu-și frumusețea nealterată timp îndelungat. Acest lucru nu numai că vă permite să vă bucurați de frumusețea lor pentru mai mult timp, dar vă oferă și posibilitatea de a crea aranjamente florale impresionante și memorabile pentru evenimente speciale sau pentru a decora spațiile frecventate.Buchetul de lavandă din flori artificiale poate fi, de asemenea, o alegere minunată pentru cei care suferă de alergii la polen sau pentru cei care doresc să păstreze mediul înconjurător curat și sănătos. Lipsa polenului și a substanțelor chimice de stropire îl transformă într-o opțiune prietenoasă cu natura și perfect sigură pentru toți membrii familiei.
În concluzie, buchetul de lavandă din flori artificiale nu este doar o simplă colecție de flori fabricate, ci o operă de artă în sine. Cu atenție la detalii, aspect autentic și durabilitate remarcabilă, acest buchet poate transforma instantaneu orice spațiu într-un loc de rafinament și frumusețe atemporală. Fie că îl păstrați pentru dvs. sau îl oferiți ca un dar special, acest buchet va continua să aducă bucurie și admirație pe parcursul multor sezoane și ani ce vor urma.
Articole decorative pentru flori
Dimensiuni:20 cm
 
 
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar