Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Buchetel floricele + verdeata din flori artificiale
Recenzii

Buchetel floricele + verdeata din flori artificiale

În stoc
8138
10.00lei
Descriere
Acest buchet minunat combină măiestria artistică și frumusețea naturală a florilor artificiale, oferindu-vă un aranjament floral deosebit pentru a vă încânta ochii și a însufleți orice spațiu în care este amplasat.Buchetelul nostru de flori artificiale este creat cu atenție și dragoste, folosind materiale de înaltă calitate pentru a reda aspectul și textura autentică a florilor naturale. Fiecare floare este modelată cu grijă și atenție la detalii, astfel încât să pară la fel de frumoasă și realistă ca o floare proaspătă.În plus, Buchetelul Floricele + Verdețuri din Flori Artificiale este completat de frunze și verdețuri artificiale, care adaugă un plus de prospețime și autenticitate aranjamentului floral. Acestea sunt realizate cu același nivel de atenție la detalii și realism, astfel încât să completeze perfect florile și să ofere un aspect complet și natural.
Indiferent de ocazie, Buchetelul Floricele + Verdețuri din Flori Artificiale este alegerea ideală pentru a aduce un strop de eleganță și frumusețe în viața dvs. Fiind durabil și rezistent la trecerea timpului, acest buchet va rămâne mereu proaspăt și atrăgător, fără a necesita întreținere sau îngrijire constantă. Puteți amplasa acest buchet minunat în livingul dvs., birou, recepție sau orice alt spațiu pe care doriți să-l înfrumusețați și să-l transformați într-un colț de rai floral.Apreciați farmecul florilor și bucurați-vă de frumusețea lor într-o formă nouă și inovatoare cu Buchetelul Floricele + Verdețuri din Flori Artificiale. Oferiți-vă sau oferiți cadou acest aranjament floral excepțional, care va dura mult timp și va aduce mereu zâmbete și admirație. Nu ratați ocazia de a vă bucura de frumusețea florilor în orice moment al anului cu acest buchet uimitor și sofisticat.
Dimensiuni: 5 x 20 cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar