Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Buturuga muschi artificiala pentru aranjamente florale

În stoc
3217
100.00lei
Descriere
Buturuga mușchi artificială pentru aranjamente florale este un element deosebit de versatil și creativ, conceput pentru a aduce o notă de autenticitate și naturalețe în orice compoziție florală. Această minunată bucată de decor aduce cu sine nu doar o estetică plăcută, ci și o textură inovatoare care va transforma cu siguranță aranjamentele florale în opere de artă impresionante.O alegere perfectă pentru pasionații de design floral și pentru cei care doresc să își exprime creativitatea într-un mod unic, buturuga mușchi artificială este fabricată cu atenție la detalii și cu materiale de înaltă calitate pentru a reda aspectul și senzația autentică a mușchiului natural. Fie că doriți să realizați aranjamente florale pentru evenimente speciale, nunți, petreceri sau doar să decorați spațiul personal, această buturugă mușchi artificială este alegerea ideală.Forma sa ergonomică și designul ingenios permit o integrare armonioasă în diverse tipuri de aranjamente florale. Puteți utiliza buturuga mușchi artificială ca bază pentru buchete impresionante, potrivindu-se perfect cu flori delicate sau cu plante suculente pentru a crea contrastul perfect între elementele vegetale și textura sa unică. De asemenea, puteți să o plasați în ghivece sau vaze, adăugând un strop de naturalețe și farmec ambientului dumneavoastră.Un alt avantaj al acestei buturugi de mușchi artificial este durabilitatea sa excepțională. Față de mușchiul natural, care necesită îngrijire constantă și menținere, această variantă artificială nu necesită apă, lumină solară sau alte resurse, astfel încât aranjamentele dumneavoastră florale vor arăta proaspete și vibrante pentru o perioadă îndelungată de timp.
În concluzie, buturuga mușchi artificială pentru aranjamente florale este o piesă de decor inovatoare și estetică, care adaugă o notă de naturalețe și originalitate oricărui spațiu. Cu o durabilitate remarcabilă și posibilități creative nelimitate, această buturugă mușchi artificială va deveni cu siguranță un element de bază în trusa dumneavoastră de instrumente pentru design floral. Transformați fiecare aranjament floral într-o operă de artă captivantă cu ajutorul acestei minunate piese de decor.
Flori artificiale din materiale de calitate pentru decoratiuni florale
Dimensiuni: 90 cm
 
 
 
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar