Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei.

Suport buchet nuiele pentru aranjamente florale set 3 buc

În stoc
7650
14.00lei

Suportul pentru buchet din nuiele pentru aranjamente florale, setul format din 3 bucăți excepționale, reprezintă alegerea perfectă pentru a adăuga o notă naturală și elegantă evenimentelor tale speciale sau spațiului tău personal. Fie că organizezi o nuntă romantică, o petrecere sofisticată sau vrei să îți decorezi propria locuință, aceste suporturi pentru buchete din nuiele sunt elementele definitorii ale eleganței rustice.
Fiecare suport pentru buchet este meticulos lucrat manual, cu atenție la fiecare detaliu, pentru a crea o piesă autentică ce emană farmecul naturii. Nuielele utilizate sunt selecționate cu grijă pentru a se potrivi perfect cu estetica aranjamentelor florale. Design-ul ingenios al acestor suporturi nu numai că sprijină în mod sigur și elegant buchetele de flori, dar și oferă un cadru ideal pentru ca frumusețea florilor să strălucească în toată splendoarea lor.Indiferent dacă alegi să amplasezi aceste suporturi în centrul mesei de banchet sau pe bufetul de la intrare, ele vor capta privirile și vor adăuga o notă de rafinament întregii atmosfere. Poți opta pentru a le lăsa în starea lor naturală, cu nuanțele lor calde de maro și bej, sau le poți vopsi în culorile care se potrivesc perfect tematicii evenimentului tău.
Aranjamentele florale au întotdeauna un rol special în aducerea vieții și frumuseții în orice spațiu. Cu suportul pentru buchet din nuiele pentru aranjamente florale, aceste creații florale vor beneficia de o prezentare cu adevărat remarcabilă. Fie că sunt flori proaspete culese din grădină sau flori prelucrate special pentru eveniment, fiecare petală și fiecare tulpină va găsi un loc perfect în aceste suporturi.
Pentru pasionații de DIY, aceste suporturi pentru buchete reprezintă o canvas excelentă pentru a crea aranjamente florale personalizate. Poți adăuga panglici delicate, frunze înmugurite sau alte accesorii pentru a da viață propriei tale viziuni artistice. Indiferent de abordarea ta, suporturile pentru buchete din nuiele vor fi tela perfectă pentru exprimarea creativității tale.
Setul de 3 bucăți oferă versatilitate și opțiuni nelimitate pentru a transforma spațiul într-un colț de natură rafinată. Poziționează-le împreună pentru a crea o piesă centrală impresionantă sau distribuie-le în diferite colțuri ale încăperii pentru a adăuga un strop subtil de eleganță naturală. Oferind o combinație între funcționalitate și frumusețe, aceste suporturi pentru buchete din nuiele pentru aranjamente florale sunt investiția ideală în decorul tău.
Dimensiuni

    suport 1            23 x 25 cm

    suport 2            21 x 23 cm

    suport 3            16 x 19 cm
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2023 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar