Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei.

Clesti model craciun pentru decoratiuni florale set 6 buc

În stoc
70703
11.00lei

Cleștii model Crăciun pentru decorarea aranjamentelor florale sunt un set impresionant de 6 bucăți de instrumente esențiale pentru toate pasionatele de aranjamente florale în perioada sărbătorilor de iarnă. Acești clești au fost special creați pentru a aduce o notă festivă și plină de farmec aranjamentelor florale de Crăciun.
Cu Crăciunul la ușă, mulți dintre noi simt nevoia de a aduce un strop de magie în casele noastre, iar aranjamentele florale de Crăciun sunt una dintre cele mai frumoase și impresionante modalități de a face acest lucru. Cu ajutorul acestui set de clești, veți putea crea cu ușurință și precizie cele mai spectaculoase aranjamente florale de Crăciun pe care le-ați visat vreodată.
Fie că doriți să decorați masa de Crăciun cu buchete impresionante, să adăugați un strop de culoare și eleganță bradului de Crăciun sau să creați cadouri minunate pentru cei dragi, cleștii model Crăciun pentru decorarea aranjamentelor florale vă vor ajuta să realizați totul cu ușurință.
Acești clești sunt confecționați din materiale de cea mai înaltă calitate, pentru a vă asigura că vor rezista în timp și vor face față cu brio tuturor provocărilor pe care le presupune confecționarea aranjamentelor florale de Crăciun. Designul lor ergonomic vă va oferi confort în timpul procesului de lucru, astfel încât să puteți crea aranjamente spectaculoase fără a simți oboseala mâinilor.
Setul de clești model Crăciun pentru decorarea aranjamentelor florale este un cadou minunat pentru oricine iubește arta florilor și sărbătorile de iarnă. Cu aceste instrumente deosebite, veți putea transforma orice spațiu într-un colț magic și plin de frumusețe, aducând bucurie și admirație celor din jur.
Încheiați acest an cu stil și creați cele mai impresionante aranjamente florale de Crăciun cu ajutorul cleștilor model Crăciun pentru decorarea lor. Bucurați-vă de fiecare moment al procesului creativ și lăsați-vă imaginația să zboare, în timp ce transformați fiecare floare într-o mică operă de artă de sărbători.

Decoratiuni ornamente si articole Craciun

Dimensiuni: 7 - 9 cm

 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2023 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar