Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei.

Coli folie 2 culori pentru buchete flori set 20 buc

În stoc
1C1024
15.00lei

Produsul nostru, denumit "Coli folie 2 culori pentru buchete flori set 20 buc", este conceput pentru a vă ajuta să creați aranjamente florale cu adevărat remarcabile. Acest set este format din 20 de coli de folie, care prezintă o combinație elegantă de două culori. Fiecare colie de folie este proiectată pentru a fi utilizată în ambalarea buchetelor de flori, fie ele alcătuite din flori naturale sau artificiale.
Cu ajutorul acestor coli de folie, veți putea realiza buchete de flori speciale, care să impresioneze prin eleganță și originalitate. Fie că doriți să creați buchete spectaculoase pentru evenimente speciale sau să adăugați un plus de frumusețe aranjamentelor florale de zi cu zi, acest set de coli de folie vă oferă o varietate de opțiuni.
Fiecare coala de folie din acest set este fabricată cu materiale de calitate superioară, care oferă rezistență și durabilitate. Designul cu două culori adaugă un aspect sofisticat aranjamentelor florale, oferindu-vă posibilitatea de a crea combinații unice și pline de farmec.
Indiferent dacă sunteți un florist profesionist sau un pasionat de arta florală, aceste coli de folie vă vor inspira și vă vor permite să vă exprimați creativitatea în aranjamentele florale. Experimentați cu diferite texturi și culori, creând buchete impresionante și memorabile.
În plus, aceste coli de folie pot fi utilizate și în alte scopuri creative. Puteți împacheta cadouri într-un mod inovator și elegant, adăugând o notă de lux și rafinament. Folosind aceste coli de folie, veți putea transforma orice obiect într-un cadou special și deosebit.
Alegeți setul nostru de coli folie 2 culori pentru buchete flori, și transformați simpla dăruire de flori într-o experiență unică și memorabilă. Lasă-ți imaginația să zboare și creați aranjamente florale care vor încânta și surprinde persoanele dragi.
Dimensiuni: 58 X 58 cm
 
 COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2023 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar