Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Coronita crengi cu suport lumanari pentru aranjamente florale

Stoc epuizat
70653

Produsul nu mai face parte din oferta noastră

Descriere
Indiferent de ocazie, de la nunți și botezuri la petreceri corporate și evenimente speciale, adăugarea unei coronițe de crengi cu suport pentru lumânări în aranjamentele florale poate transforma instant atmosfera într-una plină de eleganță și farmec. Această inovatoare coroniță combină cu măiestrie elemente naturale, lumina caldă a lumânărilor și creativitatea aranjamentelor florale, rezultând într-o capodoperă decorativă ce atrage privirile și creează amintiri de neuitat.
Ceea ce face ca această coroniță de crengi să se remarce este versatilitatea sa. Cu un suport special conceput pentru lumânări, aceasta permite integrarea armonioasă a elementelor luminoase în designul floral. Fie că alegeți lumânări subțiri și elegante sau lumânări mai pline de caracter, suportul dispus pe coroniță le menține stabil și sigur în poziție, sporind astfel siguranța și frumusețea întregului ansamblu.
Aranjamentele florale au întotdeauna un rol central în orice eveniment decorativ. Cu ajutorul coroniței de crengi cu suport pentru lumânări, puteți adăuga un element suplimentar de rafinament și originalitate acestor aranjamente. Crengile naturale conferă un aer rustic și autentic, punând în valoare frumusețea florilor proaspete și a elementelor vegetale. Lumânările, pe de altă parte, oferă un efect de iluminare cald și romantic, creând o atmosferă relaxantă și plăcută.
Atunci când vă gândiți la aranjamente florale pentru evenimentele dvs., luați în considerare Coronita Crengi cu Suport pentru Lumânări ca pe o alegere cu impact vizual major. Fie că doriți să creați un decor de basm pentru o nuntă de poveste sau să adăugați un strop de sofisticare unei petreceri corporate, această coroniță inovatoare este soluția perfectă.
În concluzie, Coronita Crengi cu Suport pentru Lumânări este mai mult decât un simplu accesoriu decorativ; este o expresie a eleganței și creativității în domeniul aranjamentelor florale și a designului evenimential. Transformați fiecare eveniment într-o experiență de neuitat prin adăugarea acestui element deosebit, care îmbină natura și lumina într-un mod cu adevărat impresionant.

Dimensiuni: 33 x 8 cm

 

COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar