Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei.

Coronita rattan 25 cm pentru aranjamente florale

În stoc
34091
10.00lei

Coronita din rattan de 25 de centimetri pentru aranjamente florale reprezintă o opțiune perfectă pentru cei pasionați de arta florală. Această coroniță elegantă din rattan adaugă un element natural și rustic aranjamentelor tale florale, creând astfel un cadru deosebit pentru fiecare compoziție florală.
Cu o lungime generoasă de 25 de centimetri, această coroniță din rattan este versatilă și poate fi folosită pentru a crea o varietate de aranjamente florale, de la buchete elegante la aranjamente pentru evenimente speciale sau decor de interior. Forma sa circulară oferă un cadru perfect pentru a dispune și fixa flori proaspete sau uscate într-o manieră armonioasă și atrăgătoare.
Materialul din rattan este cunoscut pentru durabilitatea și rezistența sa, astfel încât această coroniță va rămâne în perfectă stare de-a lungul timpului și poate fi refolosită în numeroase ocazii. Designul său subtil și natural se potrivește atât temelor rustice, cât și celor mai elegante, oferindu-ți libertatea de a-ți exprima creativitatea în fiecare aranjament floral.
Acest produs este ideal pentru pasionații de grădinărit și pentru cei care doresc să aducă un plus de frumusețe și naturalețe în locuințele lor. Coronita din rattan de 25 de centimetri pentru aranjamente florale este o alegere deosebită pentru oricine dorește să creeze compoziții florale unice și impresionante.
Aranjamentele florale pot deveni cu adevărat opere de artă atunci când sunt create cu atenție și pasiune, iar această coroniță din rattan este instrumentul perfect pentru a da viață viziunilor tale creative. Indiferent dacă ești un florar profesionist sau doar un amator entuziast, această coroniță îți va facilita procesul de creație și va aduce un farmec aparte aranjamentelor tale florale.
În concluzie, Coronita din rattan de 25 de centimetri pentru aranjamente florale este alegerea ideală pentru oricine dorește să aducă un plus de eleganță și naturalețe aranjamentelor florale. Cu durabilitatea sa și versatilitatea sa, această coroniță va deveni rapid un element de bază în arsenalul tău de instrumente pentru arta florală. Creează compoziții florale uimitoare și adaugă un aer proaspăt și rustic în locuința ta cu ajutorul acestei minunate coronițe din rattan de 25 de centimetri.
Articole decorative pentru flori
Dimensiuni: 25 cm
 COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2023 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar