Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Coronita verdeata + scaieti artificiale 24 cm

În stoc
4090
23.00lei
Descriere
Cu ocazia acestei oferte deosebite, vă prezentăm cu mândrie produsul nostru excepțional: "Coronita Verdeața + Scaiții Artificiale cu Diametrul de 24 cm". Această coroană florală impresionantă este o operă de artă florală meticulos realizată pentru a aduce o notă de eleganță și prospețime în fiecare colț al casei sau evenimentului dvs. special.Dacă sunteți în căutarea acelui element decorativ perfect care să îmbine farmecul naturii cu durabilitatea elementelor artificiale, atunci această coroniță este alegerea ideală. Cu un diametru generos de 24 cm, această piesă fermecătoare devine punctul central al decorului dvs. indiferent dacă este folosită ca decor de perete, element de masă sau ca parte a aranjamentelor florale pentru evenimente."Coronita Verdeața + Scaiții Artificiale cu Diametrul de 24 cm" emană rafinament prin fiecare detaliu. Frunzele și verdeața sunt recreat cu o precizie uluitoare, aducând în spațiul dvs. aceeași atmosferă proaspătă și vibrantă ca a florilor proaspete. Fiecare element al coroniței este atent ales pentru a se armoniza cu celelalte, creând astfel un ansamblu vizual plăcut și estetic.
Nu doar aspectul său este remarcabil, ci și durabilitatea sa. Scaiții artificiale au fost aleși pentru a rămâne veseli și înfloriți în orice condiții, fără a necesita îngrijire sau atenție constantă. Aceasta face ca această coroană să fie potrivită pentru a adăuga o notă proaspătă de viață în spațiul dvs. fără teama că va pierde din frumusețea sa în timp.
Această coroniță nu este doar un obiect de decor, ci și o modalitate de a adăuga un sentiment de armonie naturală în viața dvs. Fie că o așezați pe ușa dvs. de la intrare pentru a primi oaspeții cu o notă primitoare sau o utilizați în cadrul unui eveniment special pentru a adăuga o notă de proaspătă eleganță, "Coronita Verdeț + Scaiții Artificiale cu Diametrul de 24 cm" va cuceri cu siguranță privirile și inimile tuturor.
În concluzie, această coroană excepțională reprezintă mai mult decât un simplu aranjament floral. Ea este o expresie a frumuseții naturii și a talentului uman în a recrea această frumusețe într-o formă durabilă și uimitoare. Investiți în această piesă deosebită și bucurați-vă de frumusețea și rafinamentul pe care le aduce în viața dvs. și în spațiul dvs. preferat.
Flori artificiale din materiale de calitate pentru decoratiuni florale
Dimensiuni: 24 cm
 
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar