Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Cos scoarta alb/gri pentru aranjamente florale set 3 buc

În stoc
33269
67.00lei
Descriere
Cu siguranță veți aprecia acest set minunat de cosuri de scoarță alb/gri pentru aranjamente florale, format din 3 bucăți excepționale. Indiferent dacă sunteți un profesionist în design floral sau un pasionat al aranjamentelor deosebite, acest set vă va oferi instrumentele perfecte pentru a crea opere de artă florale uimitoare.
Fie că doriți să adăugați o notă elegantă la evenimente speciale, să decorați spațiul dvs. de lucru sau să creați o atmosferă plină de farmec în propriul cămin, aceste cosuri de scoarță alb/gri sunt soluția ideală. Cu un design elegant și o construcție durabilă, aceste cosuri sunt concepute pentru a rezista și pentru a vă bucura de ele pe termen lung.
Materialele de înaltă calitate utilizate în fabricarea acestor cosuri garantează o durabilitate și o rezistență excelentă. Scoarța alb/gri adaugă un element natural și rustic aranjamentelor florale, oferindu-le un aspect elegant și sofisticat.
Aranjamentele florale vor deveni o experiență creativă și plăcută cu acest set de cosuri de scoarță albă/gri. Puteți alege să creați aranjamente florale ample, bogate în flori colorate și frunziș, sau puteți opta pentru o abordare minimalistă, punând accentul pe simplitate și eleganță. Opțiunile sunt nelimitate, iar acest set de cosuri vă oferă libertatea de a explora și de a vă exprima creativitatea fără limite.
Indiferent dacă sunteți un profesionist care lucrează în industria florală sau un amator pasionat, acest set de cosuri de scoarță alb/gri vă va satisface toate nevoile și vă va inspira să creați aranjamente florale unice și remarcabile. Transformați orice spațiu într-un colț de rai floral cu aceste cosuri elegante și versatile.
Alegeți acest set de cosuri de scoarță alb/gri pentru aranjamente florale și bucurați-vă de o experiență extraordinară în designul floral. Îmbunătățiți-vă abilitățile creative și creați opere de artă florale cu aceste cosuri de înaltă calitate, care vor aduce un farmec aparte evenimentelor și spațiilor în care le veți utiliza. Comandați acum acest set impresionant și transformați-vă visele florale în realitate.
Dimensiuni:
cos 1               32 x 13 cm
cos 2               20 x 12 cm
cos 3               20 x 12 cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar