Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Crenguta magnolie din flori artificiale+sclipici

În stoc
8106
30.00lei
Descriere
În căutarea unei modalități excepționale de a aduce natura în decorul dvs. interior? Prezentăm cu mândrie Crenguța de Magnolie din flori artificiale cu sclipici, o alegere sofisticată și fermecătoare pentru a sublinia frumusețea spațiului dumneavoastră. Această minunată creație reprezintă perfecțiunea și detalii minuțios lucrate, transformând fiecare încăpere într-un tărâm al rafinamentului floral.Fie că doriți să îmbunătățiți atmosfera livingului, să aduceți o notă de eleganță în dormitor sau să creați un focal point impresionant în holul de intrare, această Crenguță de Magnolie este alegerea ideală. Fiecare petală este recreată cu măiestrie, replicând cu fidelitate textura și forma naturală a florilor adevărate. Parfumul subtil al magnoliilor este acum însoțit de un strălucitor joc de sclipici, conferind o notă subtilă de strălucire și glam în decorul dumneavoastră.Această minunată creație nu este doar o simplă crenguță de magnolie, ci o adevărată capodoperă a artei decorative. Fiecare element este așezat cu grijă pentru a aduce echilibrul perfect între natura organică și inovația artistică. Fiecare floare și frunză este atent conturată, iar culorile sunt amestecate cu atenție pentru a recrea cu fidelitate viața și vivacitatea magnoliilor înflorite.
Indiferent de stilul dvs. de design interior, Crenguța de Magnolie din flori artificiale cu sclipici se va integra armonios. De la designurile clasice până la cele moderne și eclectic, această creație unică adaugă o notă de rafinament în orice context. Având o lungime generoasă, puteți alege să o așezați pe o consolă elegantă, să o agățați ușor pentru a crea un aspect suspendat sau să o integrați într-un buchet complex de flori artificiale pentru un aranjament floristic de invidiat.Creând un joc subtil între realitate și artificiu, Crenguța de Magnolie din flori artificiale cu sclipici devine o sursă inepuizabilă de inspirație. Creați povestea dvs. decorativă unică înconjurând această creație cu accesorii complementare, textile luxoase și elemente de iluminat fin alese. Fiecare amănunt contribuie la conturarea unei povești vizuale care îmbină natura cu eleganța și strălucirea.Încheind, Crenguța de Magnolie din flori artificiale cu sclipici nu este doar un simplu obiect decorativ, ci o expresie a bunului gust și a aprecierii pentru frumusețea naturală. Fiecare privire asupra acestei creații aduce cu sine bucuria primăverii veșnice și farmecul florilor înflorite. Investiți într-o piesă de artă decorativă care va încânta privirile și inimile, aducând un strop de natură și eleganță în fiecare zi.
Flori artificiale din materiale de calitate pentru decoratiuni florale
Dimensiuni: 54 cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar