Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Crenguta magnolie glitter 95 cmpentru aranjamente florale

În stoc
70387
40.00lei
Descriere
Crenguța Magnolie Glitter de 95 cm pentru aranjamente florale este un produs excepțional care aduce strălucire și eleganță oricărui aranjament floral de Crăciun. Această crenguță de magnolie, cu o lungime generoasă de 95 de centimetri, este concepută special pentru a aduce o notă distinctivă și festivă în decorul sărbătorilor.
Cu elemente de glitter subtile și sclipiri rafinate, Crenguța Magnolie Glitter adaugă un farmec aparte aranjamentelor tale florale de Crăciun. Fie că o folosești pentru a decora masa festivă sau pentru a îmbogăți atmosfera din jurul bradului de Crăciun, această crenguță aduce un strop de magie și strălucire în fiecare colț al casei tale.
Materialul de calitate superioară asigură durabilitate și rezistență, permițându-ți să te bucuri de frumusețea acestei crenguțe de-a lungul întregului sezon festiv. Cu o paletă de culori potrivite pentru tema Crăciunului, această crenguță Magnolie Glitter se integrează perfect în orice design decorativ.
Transformă-ți casa într-un colț al festivității cu ajutorul Crenguței Magnolie Glitter de 95 cm pentru aranjamente florale. Fiecare detaliu strălucitor și fiecare petală delicată contribuie la crearea unei atmosfere de sărbătoare cu adevărat remarcabile. Bucură-te de fiecare moment al sărbătorilor cu acest accesoriu deosebit, care aduce o notă de eleganță și rafinament în spațiul tău.
Flori artificiale din materiale de calitate pentru decoratiuni florale
Dimensiuni: 95 cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar