Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Crenguta tilandsia artificiala color

În stoc
8081
18.00lei
Descriere
Cu siguranță doriți să aduceți o notă proaspătă și vibrantă în decorul dvs. interior sau în evenimentul special planificat. De aceea, vă prezentăm cu mândrie "Crenguța Tillandsia Artificială Color", o alegere extraordinară pentru cei care apreciază frumusețea naturii și doresc să aducă această frumusețe în spațiul lor fără a se implica în întreținerea regulată a plantelor.Această minunată piesă de artă florală artificială reprezintă o redefinire a eleganței naturale, capturând cu măiestrie esența speciei Tillandsia într-o interpretare cu adevărat remarcabilă. Cu o atenție meticuloasă la detalii, fiecare aspect al acestei crenguțe artificiale a fost creat pentru a aduce viață unicitatea și delicatețea plantelor reale într-un mod care să încânte privirile și simțurile.Designul său detaliat și culorile vii sunt alese cu grijă pentru a se integra perfect într-o gamă variată de medii interioare. Indiferent dacă doriți să aduceți o notă de verdeață în livingul dvs., să transformați biroul într-un spațiu mai revigorant sau să creați aranjamente florale impresionante pentru ocazii speciale, "Crenguța Tillandsia Artificială Color" se adaptează cu grație și rafinament.Această piesă de artă florală este nu doar o simplă decorare, ci și o modalitate de a exprima bucuria și vitalitatea naturii într-un mod care să reziste în timp. Fără a fi nevoie de apă sau îngrijire constantă, această crenguță artificială rămâne mereu înfloritoare și vibrantă, aducându-vă o senzație de prospețime și energie indiferent de trecerea anotimpurilor sau a condițiilor de mediu.
În plus față de frumusețea sa vizuală, "Crenguța Tillandsia Artificială Color" poate fi integrată în diverse aranjamente florale care să răspândească farmec și grandoare. Fie că alegeți să o încorporați într-un buchet elegant sau să creați un aranjament central impresionant pentru masa festivă, această crenguță aduce un element distinctiv și sofisticat în fiecare compoziție.
Așadar, indiferent dacă sunteți în căutarea unei modalități de a aduce frumusețea naturii în interiorul dvs. fără efort, sau doriți să creați aranjamente florale deosebite pentru evenimente speciale, "Crenguța Tillandsia Artificială Color" este alegerea perfectă. Transformați-vă spațiul într-un sanctuar al naturii și al eleganței, cu această piesă de artă florală care îmbină perfecțiunea artificială cu frumusețea autentică a naturii.
Crenguta tilandsia color pentru aranjamente florale deosebite si diferite decoratiuni florale
Flori artificiale din materiale de calitate pentru decoratiuni florale
Dimensiuni: 65 cm
 
 

 

COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar