Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Crenguta verdeata artificiala color

În stoc
3180
18.00lei
Descriere
Crenguța de verdeță artificială colorată este un produs de excepție care aduce frumusețea naturii direct în spațiul tău, cu un avantaj suplimentar - durabilitatea sa îndelungată. Această minunată creație aduce un aer proaspăt și o notă vibrantă oricărui mediu în care este plasată. Indiferent dacă îți dorești să adaugi o notă de verdeață în interiorul casei tale, în biroul tău sau într-un spațiu comercial, această crenguță artificială este alegerea perfectă.Denumită "Crenguța verdeță artificială colorată", această piesă remarcabilă de decor este inspirată de frumusețea naturii și realizată cu cea mai înaltă atenție la detalii. Fiecare frunză și fiecare nuanță de culoare sunt reproduce cu măiestrie, pentru a crea o iluzie vizuală atât de autentică încât este dificil să faci diferența dintre aceasta și plantele naturale.Această crenguță de verdeță artificială nu este doar o piesă decorativă, ci și o soluție practică pentru aranjamente florale deosebite. Datorită caracterului său versatil, poți crea aranjamente florale originale și spectaculoase care să se potrivească perfect cu orice ocazie. Fie că este vorba despre nunți elegante, evenimente corporate sofisticate sau simple momente de bucurie în cadrul familiei, această crenguță de verdeță adaugă o notă de rafinament și prospetime.Mai mult decât atât, durabilitatea acestei crenguțe de verdeță artificială este un avantaj semnificativ. Nu mai trebuie să îți faci griji cu privire la întreținere sau udarea constantă. Crenguța rămâne mereu proaspătă și vibrantă, fără a fi afectată de schimbările de temperatură sau de lipsa luminii naturale. Astfel, poți bucura de frumusețea sa timp îndelungat, fără a fi nevoit să depui eforturi considerabile în îngrijirea sa.În concluzie, Crenguța de verdeță artificială colorată este o alegere inspirată pentru oricine dorește să aducă un strop de natură în mediul său, fără a compromite calitatea și autenticitatea. Cu această piesă de decor rafinată, poți transforma orice spațiu într-un colț de paradis verde, cu aranjamente florale ce vor captiva privirile și vor încânta simțurile. Optează pentru frumusețea durabilă și inovatoare - alege Crenguța de verdeță artificială colorată pentru a îmbogăți viața ta cotidiană.
Flori artificiale din materiale de calitate pentru decoratiuni florale
Dimensiuni: 80 cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar