Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Crenguta verdeata+bobite artificiale pentru aranjamente florale

În stoc
8152
26.00lei
Descriere
Suntem încântați să vă prezentăm produsul nostru inovator, "Crenguță Verdeață + Bobițe Artificiale pentru Aranjamente Florale". Acest produs de calitate superioară a fost creat cu grijă și atenție la detalii, pentru a vă ajuta să vă transformați orice spațiu într-un paradis floral. Indiferent dacă sunteți un profesionist în domeniul designului floral sau doar începător în arta aranjamentelor, acest set vă va inspira și vă va ajuta să creați opere de artă florale uimitoare.Una dintre caracteristicile remarcabile ale acestui produs este "Crenguța Verdeță", care adaugă un element de prospețime și viață aranjamentelor dvs. florale. Fie că doriți să adăugați o notă naturală într-un aranjament extravagant sau să creați o compoziție simplă și elegantă, "Crenguța Verdeață" este alegerea perfectă. Fiecare detaliu, de la nuanțele realiste ale frunzișului până la structura ramurilor, este realizat cu migală pentru a aduce un aspect autentic.În plus, setul nostru include și "Bobițe Artificiale", care adaugă un element de strălucire și diversitate aranjamentelor dvs. Aceste bobițe strălucitoare vin într-o varietate de culori vibrante și dimensiuni, ceea ce vă permite să vă exprimați creativitatea și să adăugați un efect vizual captivant aranjamentelor florale. Indiferent dacă doriți să adăugați un strop de culoare sau să creați un contrast dramatic, aceste bobițe sunt instrumentul perfect pentru a vă atinge obiectivele de design.Încheiem cu o invitație către pasionații de frumos și către cei care doresc să aducă natura în viața lor: încercați "Crenguță Verdeață + Bobițe Artificiale pentru Aranjamente Florale" și descoperiți un nou nivel de creativitate în designul floral. Fiecare ramură, fiecare bob de culoare vă povestește o poveste unică în limbajul naturii. Alegeți excelența în aranjamente florale - alegeți inovația noastră.
Dimensiuni  78 cm
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar