Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei.

Cruce 70cm cu stativ din burete umed pentru flori

În stoc
2389
85.00lei

Cu o lungime de 70 de centimetri, Crucea cu stativ din burete umed pentru flori este o alegere ideală pentru aranjamente florale spectaculoase. Această cruce elegantă și impresionantă servește ca un suport stabil pentru crearea de compoziții florale uimitoare. Indiferent dacă dorești să adaugi un omagiu adânc emoționant la un eveniment funerar sau să decorezi un spațiu sacru într-o biserică sau cimitir, această cruce cu stativ îți oferă posibilitatea de a crea aranjamente florale impresionante și durabile.
Realizată din burete umed de înaltă calitate, această cruce cu stativ oferă o absorbție optimă a apei, menținând florile proaspete și hidratate pentru o perioadă mai îndelungată. Buretele umed oferă un mediu ideal pentru crearea aranjamentelor florale, permițându-ți să inserezi cu ușurință tije de flori și alte elemente decorative în cruce. Indiferent dacă alegi trandafiri, crizanteme, garoafe sau alte flori preferate, această cruce cu stativ îți permite să-ți exprimi creativitatea și să obții rezultate vizual impresionante.
Crucea cu stativ din burete umed pentru flori este realizată cu atenție la detalii și se remarcă prin eleganța sa simplă, dar impresionantă. Forma crucii este un simbol clasic al spiritualității și al comemorării și adaugă o notă solemnă și plină de semnificație în aranjamentele florale. Indiferent dacă o folosești pentru a crea un tribut adânc emoționant pentru o persoană dragă sau ca element decorativ într-un eveniment religios, această cruce cu stativ va atrage cu siguranță privirile și va adăuga o notă specială în orice context.
De asemenea, crucea cu stativ din burete umed pentru flori este extrem de versatilă și ușor de utilizat. Poți ajusta cu ușurință înălțimea stativului în funcție de nevoile tale și poți amplasa crucea cu stativ în diverse locații, cum ar fi capele, biserici sau cimitire. Datorită construcției solide și durabile, poți avea încredere că această cruce cu stativ va menține aranjamentele florale într-o poziție sigură și stabilă.
În concluzie, Crucea cu stativ din burete umed pentru flori este alegerea perfectă pentru realizarea de aranjamente florale deosebite și impresionante. Indiferent dacă dorești să adaugi un sentiment profund de comemorare sau să decorezi un spațiu sacru, această cruce cu stativ îți oferă posibilitatea de a crea compoziții florale uimitoare. Cu dimensiunea sa generoasă de 70 de centimetri și construcția sa solidă, această cruce cu stativ din burete umed va fi cu siguranță punctul central al oricărui eveniment sau spațiu decorat.
Dimensiuni:  70 x 50 x 6 cm
 COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2023 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar