Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Cuib+puisori+bat pentru aranjamente florale set 6 buc

În stoc
44336
14.00lei
Descriere
Setul cuib + puișori + băț pentru aranjamente florale, format din 6 bucăți excepționale, este alegerea perfectă pentru a aduce o notă de prospețime și eleganță aranjamentelor florale pe care le creați. Fie că sunteți un pasionat al artei florale sau că doriți să aduceți un plus de rafinament evenimentelor speciale, acest set este creat special pentru a vă inspira și a vă ajuta să realizați creații spectaculoase.
Cuibul delicat, puișorii jucăuși și bățul elegant sunt componente esențiale ale acestui set ingenios. Cuibul poate fi plasat cu ușurință în centrul aranjamentului, oferind un suport ferm pentru florile preferate. Fabricat din materiale durabile și finisat cu atenție la detalii, cuibul nu doar susține aranjamentul, ci și adaugă un element vizual captivant.
Puișorii adorabili aduc o notă ludică și vieții oricărui aranjament. Plasați-i printre flori pentru a crea iluzia unei scene naturale, unde natura prinde viață prin fiecare petală și fiecare penaj. Detaliile fine ale puișorilor, de la ochișorii strălucitori până la penele miniaturale, contribuie la realismul acestor accesorii unice.
Bățul elegant completează ansamblul, adăugând înălțime și echilibru aranjamentelor dumneavoastră. Cu o finisare impecabilă, acest băț devine un punct focal subtil, dar impactant, oferind adâncime și dimensiune compozițiilor florale. Poate fi personalizat cu o varietate de culori și modele, pentru a se potrivi tematicii evenimentului sau a designului pe care îl doriți.
Indiferent dacă creați buchete deosebite pentru nunți și aniversări sau doriți să decorați interiorul casei dumneavoastră cu aranjamente impresionante, acest set cuib + puișori + băț vă deschide ușa către o lume a posibilităților nelimitate în arta aranjamentelor florale. Fiecare piesă este concepută pentru a vă oferi libertatea de a explora și a da viață viziunilor dumneavoastră florale în mod inovator și elegant. Enunțați-vă creativitatea și transformați florile în opere de artă cu acest set uimitor și versatil.
Articole decorative pentru flori
Dimensiuni: 6 x 22 cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar