Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei.

Cutii tip casuta mode craciun pentru aranjamente florale set 4 buc

În stoc
44704
30.00lei

Cutii tip casuță model Crăciun pentru aranjamente florale set 4 buc" este un set excepțional care vă oferă posibilitatea de a crea aranjamente florale uimitoare în timpul sărbătorilor de Crăciun. Aceste cutii aduc un farmec festiv și o notă distinctă de eleganță în orice spațiu, fie că este vorba despre decorarea casei dumneavoastră sau oferirea unui cadou special cu un decor personalizat.
Aceste cutii sunt concepute pentru a vă ajuta să realizați aranjamente florale deosebite, oferindu-vă o bază solidă și estetică pentru aranjamentele dumneavoastră. Fie că sunteți un entuziast al artei florale sau un profesionist experimentat, aceste cutii tip casuță sunt instrumentul perfect pentru a da viață viselor dumneavoastră creative.
Fiecare set conține 4 cutii tip casuță model Crăciun, ceea ce vă oferă versatilitate în crearea aranjamentelor florale. Aceste cutii sunt realizate din materiale de înaltă calitate și au un design unic, inspirat de magia Crăciunului. Fiecare casuță este decorată cu detalii festive, inclusiv elemente specifice sezonului, cum ar fi globuri, vârf de brad și alte ornamente tradiționale.
Cu ajutorul acestor cutii, puteți crea aranjamente florale care să se potrivească perfect cu atmosfera festivă a Crăciunului. Puteți alege să utilizați flori proaspete sau artificiale, ramuri de brad, conuri de brad și alte elemente decorative pentru a obține un rezultat final de neuitat.
Aceste cutii tip casuță nu sunt doar utile pentru decorarea casei, ci pot fi și cadouri minunate pentru cei dragi. Puteți personaliza fiecare casuță cu flori sau elemente decorative preferate și să le oferiți drept cadouri unice, pline de dragoste și atenție pentru Crăciun. Cu siguranță, aceste cutii vor aduce un zâmbet pe chipul oricui le primește.
Deci, indiferent dacă sunteți în căutarea unei modalități de a aduce mai mult farmec Crăciunului în casa dumneavoastră sau de a crea cadouri personalizate și pline de bucurie, cutiile tip casuță model Crăciun pentru aranjamente florale set 4 buc sunt alegerea perfectă pentru a vă ajuta să faceți Crăciunul mai frumos și mai special ca oricând. Investiți în acest set de cutii și experimentați bucuria de a crea și împărtăși frumusețea Crăciunului cu cei dragi.

Dimensiuni:

cutie 1     15 x 15 x 18 cm

cutie 2     13.5 x 13.5 x 16.5 cm

cutie 3     12 x 12 x 14.8 cm

cutie 4     10.5 x 10.5 x 13.2 cm

 Formaaltele
Tipcutii la set


COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2023 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar