Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Dafin artificial+ghiveci
Recenzii

Dafin artificial+ghiveci

În stoc
8166
45.00lei
Descriere
Îți prezentăm  Dafinul Artificial+Ghiveci, o frumoasă piesă de decor care adaugă o notă de prospetime și rafinament oricărui spațiu din locuința ta sau biroul tău. Acest arbore de dafin artificial este o replică perfectă a plantei naturale, cu frunziș bogat și o structură autentică, dar cu avantajele aduse de tehnologia modernă, care îți permite să te bucuri de farmecul naturii fără a fi nevoie să te ocupi de întreținerea lui.
Dafinul Artificial+Ghiveci este fabricat cu atenție la detalii și cu materiale de înaltă calitate, astfel încât să ofere o senzație vizuală și tactilă cât mai autentică. Fie că îl așezi pe masă, pe pervazul ferestrei sau într-un colț special al casei tale, acest arbore va aduce un strop de natură și prospețime în orice spațiu.Beneficiile achiziționării unui dafin artificial sunt numeroase. În primul rând, vei avea mereu un aspect verde și viețuitor în încăperea ta, fără a fi nevoie să te preocupe udarea, tăierea sau expunerea la lumina solară. Acest aspect îl face ideal pentru persoanele ocupate sau pentru cei care nu au un ghidaj în ale grădinăritului. De asemenea, arborele de dafin artificial este potrivit pentru cei cu alergii la polen sau care doresc să evite atragerea insectelor în locuință.Ghiveciul elegant în care este amplasat dafinul adaugă un plus de farmec și stil, fiind realizat din materiale de calitate superioară pentru a-i conferi stabilitate și durabilitate în timp. Așadar, vei putea bucura de acest decor minunat pentru o perioadă îndelungată, fără a fi nevoie să-ți faci griji pentru întreținerea constantă.Arborele de dafin este adesea asociat cu simboluri de noroc, înțelepciune și puritate, astfel că amplasarea acestui element decorativ în spațiul tău va aduce un sentiment de echilibru și armonie. Indiferent dacă îl alegi pentru living, dormitor, birou sau chiar pentru un eveniment special, Dafinul Artificial+Ghiveci va fi întotdeauna o prezență plăcută și impresionantă pentru toți cei care îl vor vedea.Îndrăznește să aduci natura în casa ta fără griji sau bătăi de cap! Achiziționează acum Dafinul Artificial+Ghiveci și transformă-ți spațiul într-un paradis verde, mereu proaspăt și revigorant.
Dimensiuni   38 cm
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar