Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei.

Decor lana lemn color pentru aranjamente florale

În stoc
34883
40.00lei

Produsul "Decor lână lemn color pentru aranjamente florale" reprezintă o alegere de excepție atunci când vine vorba de adăugarea unei note elegante și naturale aranjamentelor florale. Cu acest decor inovator, veți putea să transformați fiecare aranjament floral într-o operă de artă distinctă, care să încânte ochiul și să aducă un strop de prospețime în orice încăpere.
Acest decor unic este confecționat cu migală dintr-o combinație rafinată de lână și lemn, două elemente care se îmbină armonios pentru a oferi un aspect plin de farmec și autenticitate. Lâna adaugă un element texturat și călduros, oferind aranjamentelor dvs. o notă de confort vizual și atingere plăcută. Lemnul, la rândul său, aduce o notă rustică și naturală, completând armonios aspectul general al decorului.
Indiferent dacă creați aranjamente florale pentru evenimente speciale, nunți, aniversări sau doar pentru a aduce o notă de prospețime în spațiul dvs. de locuit sau de lucru, acest decor lână lemn color pentru aranjamente florale va captura cu siguranță privirile și va stârni admirația tuturor. Datorită gamei variate de culori disponibile, veți putea să vă adaptați cu ușurință decorul la paleta cromatică a evenimentului sau a spațiului în care urmează să fie expus.
Mai mult decât atât, utilizarea acestui decor inovator nu se limitează doar la aranjamentele florale. Puteți explora și experimenta diverse moduri în care să integrați acest material în designul interior, cum ar fi confecționarea de obiecte decorative, rame foto personalizate sau chiar elemente artistice de perete. Cu puțină creativitate, posibilitățile sunt nesfârșite.
În concluzie, produsul "Decor lână lemn color pentru aranjamente florale" este alegerea perfectă pentru cei care doresc să aducă o notă de eleganță și naturalețe în aranjamentele lor florale. Cu aspectul său inovator și versatilitatea sa, acest decor va adăuga cu siguranță o valoare estetică aparte fiecărui proiect creativ în care este integrat. Transformați fiecare aranjament floral într-o capodoperă vizuală cu ajutorul acestui decor fascinant!
Articole decorative pentru flori
Gramaj 500 g
 COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2023 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar