Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Cos florentin pentru aranjamente florale

(1 reviewuri) | În stoc
33282
6.00lei
Descriere
În prezent, vă prezentăm cu mândrie noul nostru produs elegant și inovator: "Cosul florentin pentru aranjamente florale"! Acest produs excepțional a fost creat pentru a sublinia frumusețea și grandoarea aranjamentelor florale, oferindu-le o prezentare impresionantă și atrăgătoare.Cu o expertiză îndelungată în domeniul floristic și pasiune pentru detalii, am dezvoltat acest cos florentin cu un scop precis - acela de a transforma aranjamentele florale în opere de artă vii și captivante. Designul său sofisticat și rafinat va atrage imediat atenția și admirația tuturor celor care îl vor vedea.Cosul este confecționat cu măiestrie din materiale de înaltă calitate, asigurând astfel rezistența și durabilitatea pe termen lung. Forma sa ergonomică și dimensiunile generoase sunt concepute pentru a găzdui cu eleganță o varietate de flori, indiferent de tipul lor, permițându-vă să creați aranjamente florale uimitoare.Fie că sunteți un florar profesionist sau un pasionat al aranjamentelor florale, acest cos florentin va deveni un instrument indispensabil în eforturile dvs. creative. El vă va permite să vă exprimați abilitățile artistice într-un mod cu totul nou, deschizând uși către combinații inedite și prezentări incitante.Indiferent dacă doriți să creați aranjamente florale impresionante pentru evenimente speciale, să decorați spațiile interioare cu flori proaspete sau să oferiți cadouri spectaculoase, "Cosul florentin pentru aranjamente florale" este alegerea ideală. Prin intermediul său, veți aduce un strop de eleganță și un farmec aparte în fiecare colț în care va fi expus.Pentru că ne dorim să vă oferim cea mai plăcută experiență de achiziționare, acest produs este disponibil acum la un preț special, fiind o oportunitate pe care nu doriți să o ratați. Aveți posibilitatea de a vă îmbogăți colecția de accesorii florale cu acest articol desăvârșit, care va aduce un plus de valoare și distincție în activitatea dumneavoastră profesională sau pasionată.Încheiem cu a vă asigura că "Cosul florentin pentru aranjamente florale" este alegerea perfectă pentru a sublinia frumusețea naturii și pentru a transforma aranjamentele florale în opere de artă desăvârșite. Încredem în potențialul creativ al clienților noștri și suntem convinși că acest produs va fi o sursă inepuizabilă de inspirație și bucurie în fiecare demers floral pe care îl veți întreprinde. Optați pentru eleganță și calitate - optați pentru "Cosul florentin pentru aranjamente florale.
Cosuri decorative pentru realizarea de aranjamente florale
Dimensiuni: 11 x ( 22 ) x 8 x 33 cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar