Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Figurina ceramica iepuras pentru aranjamente florale

În stoc
44803
4.50lei
Descriere
Figurina ceramică reprezentând un adorabil iepuraș, creată cu migală și atenție la detalii, este alegerea perfectă pentru a aduce o notă jucăușă și elegantă aranjamentelor florale. Această figurină excepțională aduce un farmec aparte fiecărei compoziții florale, conferindu-le o aură distinctă și atrăgătoare.
Realizată din ceramică de cea mai înaltă calitate, figurina iepurașului este o mărturie a maestrului artizan care a investit în fiecare etapă a procesului de producție. De la modelarea inițială cu precizie până la pictarea manuală cu nuanțe delicate și culori vibrante, fiecare detaliu este lucrat cu grijă pentru a crea o piesă ce emană rafinament și bun gust.
Datorită designului său versatil, această figurină se integrează armonios în diverse stiluri de aranjamente florale. Fie că doriți să creați o compoziție romantică cu flori delicate sau un aranjament mai îndrăzneț și modern, iepurașul ceramic adaugă un element de interes și aduce un sentiment de viață în fiecare buchet sau aranjament.
Este demn de menționat că această figurină nu servește doar ca element decorativ, ci și ca o modalitate subtilă de a comunica emoții și trăiri prin intermediul aranjamentelor florale. Fie că doriți să transmiteți bucurie și entuziasm sau să exprimați afecțiune și tandrețe, această figurină iepuraș vă ajută să adăugați o notă personală fiecărui buchet.
Indiferent dacă sunteți un florist profesionist în căutarea acelui detaliu special pentru creațiile dvs. sau un pasionat al aranjamentelor florale care dorește să aducă un suflu nou în decorul interior, această figurină ceramică iepuraș pentru aranjamente florale vă oferă versatilitatea și calitatea pe care le căutați.
În concluzie, figurina ceramică iepuraș pentru aranjamente florale este mult mai mult decât o simplă piesă decorativă - este o adiție captivantă ce aduce o notă de farmec și eleganță aranjamentelor florale. Fiecare detaliu fin lucrat și fiecare nuanță pictată cu grijă transformă această figurină într-o piesă centrală a compozițiilor dvs. florale, reflectând pasiunea pentru frumos și rafinamentul artistic.
Articole decorative pentru flori
Dimensiuni:7 cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar