Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei.

Figurina ceramica pasare pentru aranjamente florale

În stoc
44806
5.00lei

Figurina ceramică pasăre pentru aranjamente florale - Adaugă un strop de eleganță și natură aranjamentelor tale florale cu această minunată figurină ceramică reprezentând o pasăre delicată. Indiferent dacă dorești să creezi buchete impresionante sau aranjamente subtile, această figurină pasăre va aduce o notă de farmec și rafinament.
Aranjamentele florale sunt o artă subtilă de a combina culori, forme și texturi pentru a crea compoziții care încântă ochiul și încântă sufletul. Cu ajutorul acestei figurine ceramice pasăre, vei putea aduce o dimensiune suplimentară aranjamentelor tale, adăugând un element de poveste și magie.
Această figurină pasăre este realizată cu mare atenție la detalii, cu o textură fină și o finisare impecabilă. Cu linii grațioase și forme naturale, această pasăre ceramică poate deveni punctul focal al oricărui aranjament floral, capturând privirile și atrăgând admirația tuturor.
Indiferent dacă pregătești aranjamente florale pentru nunți, evenimente corporate sau doar pentru a decora spațiul tău personal, această figurină pasăre adaugă o notă de eleganță și unicitate. Poți plasa cu ușurință figurina în mijlocul unui buchet bogat, lângă flori delicate sau chiar într-un aranjament minimalist, pentru a crea un contrast subtil.
Încheierea noastră, figurina ceramică pasăre pentru aranjamente florale este mai mult decât un simplu obiect decorativ - este o expresie a frumuseții naturii îmbinată cu creativitatea umană. Alege să adaugi acest element deosebit aranjamentelor tale florale și transformă-le în opere de artă impresionante, care vor rămâne în amintirea celor care le admiră.
Articole decorative pentru flori
Dimensiuni:6 cm
 COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2023 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar