Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Figurina copilas pentru aranjamente florale

În stoc
44825
19.00lei
Descriere
Îmbogățind cu farmec și poveste fiecare aranjament floral, adăugarea unei figurine copilas poate transforma aceste creații în adevărate opere de artă care încântă privirile și inimile tuturor. Cu o atenție deosebită la detalii și o expresie captivantă, această figurină aduce o dimensiune nouă conceptului de aranjamente florale.
Datorită expertizei artizanale, fiecare aspect al acestei figurine copilas a fost realizat cu pasiune și măiestrie. De la îmbrăcăminte până la expresia chipului, totul este modelat cu atenție și delicatețe, astfel încât să se integreze perfect în lumea delicată a florilor. Fie că alegeți să îmbrățișați o temă clasică sau modernă, această figurină copilas poate fi personalizată pentru a se potrivi perfect stilului dumneavoastră.
Fiecare floare are o poveste de spus, iar această figurină subliniază și mai mult acest aspect. Poziționată cu grijă printre petale și frunze, copilasul aduce o notă de inocență și bucurie în compoziția florală. Fie că este folosită pentru evenimente speciale sau pentru a decora spațiul personal, această figurină devine un punct focal fermecător.
Nu este doar o figurină, ci o expresie a emoțiilor și a creativității. Ea își găsește locul într-o varietate de contexte, de la nunți și aniversări până la decorarea casei sau biroului. Cu fiecare privire, veți descoperi detalii noi și veți experimenta bucuria adusă de această combinație inedită între natură și artă.
În concluzie, figurina copilas pentru aranjamente florale nu este doar o simplă piesă decorativă, ci o adiție specială ce transformă aranjamentele florale în opere cu adevărat memorabile. Cu atenție la detalii și pasiune pentru frumos, această figurină aduce o dimensiune nouă lumii fascinante a florilor aranjate cu grijă.
Articole decorative pentru flori
Dimensiuni:15 cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar