Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei.

Figurina gnom color pentru decoratiuni florale

În stoc
70646
8.00lei

Figurina gnom color pentru decoratiuni florale este un element deosebit de elegant și potrivit pentru a aduce un farmec aparte aranjamentelor florale de Crăciun. Această figurină gnom adaugă un strop de magie și bucurie în sărbătorile de iarnă, transformând orice compoziție florală într-o operă de artă festivă.
Aranjamentele florale de Crăciun sunt o tradiție îndrăgită, iar adăugarea acestei figurine gnom în decorul tău floral va aduce un plus de originalitate și un aer de basm în întreaga atmosferă a sărbătorilor. Gnomii sunt cunoscuți pentru caracterul lor jovial și vesel, iar această figurină nu face excepție. Cu culorile sale vii și detalii atent realizate, acest gnom va deveni cu siguranță un punct focal în orice aranjament floral.
Indiferent dacă alegi să-l plasezi într-un buchet elegant de Crăciun, într-un aranjament de masă festiv sau într-o grădină de iarnă interioară, figurina gnom color pentru decoratiuni florale va atrage atenția tuturor. Este realizată cu o atenție deosebită la detalii, astfel încât să ofere un aspect autentic și să aducă un zâmbet pe fețele celor care o admiră.
Această figurină gnom este o alegere perfectă pentru a adăuga un strop de magie în aranjamentele florale de Crăciun ale casei tale sau pentru a o oferi ca un cadou special cuiva drag. Cu dimensiunile sale ideale și calitatea sa superioară, acest produs este conceput pentru a rezista în timp și a aduce bucurie în mai multe sărbători de Crăciun viitoare.
Așadar, nu ezita să îți îmbogățești decorul floral de Crăciun cu această figurină gnom color pentru decoratiuni florale, și transformă-ți casa într-un colț de poveste în timpul celei mai frumoase perioade a anului.
Decoratiuni de Craciun ornamente si articole Craciun
Dimensiuni: 16 cm
 
 COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2023 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar