Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Figurina gnom color+picioare moi pentru aranjamente florale

În stoc
068130
16.00lei
Descriere
Figurina gnom cu culori vibrante și picioare moi pentru aranjamente florale este un produs cu adevărat unic și versatil, special conceput pentru a aduce un plus de farmec și eleganță oricărui aranjament floral. Această figurină îmbină elemente de design inovatoare cu calitatea superioară a materialelor, rezultând într-un obiect de decor care poate transforma instant orice spațiu într-un colț fermecător și plin de viață.
Cu o înălțime perfectă pentru a se integra cu ușurință în compozițiile florale, figurina gnom este un element esențial pentru orice aranjament, indiferent dacă este vorba de nunți, botezuri, petreceri sau chiar pentru decorarea casei tale în mod elegant. Culorile vii și detaliate ale figurinei îi conferă un aspect plin de viață, care se va potrivi perfect cu gama variată de flori și plante pe care le vei alege să le adaugi.
Picioarele moi ale acestui gnom adaugă un element de aderență și stabilitate, permițându-i să se integreze perfect în orice compoziție, indiferent de suprafața pe care o așezi. Faptul că poate fi plasat în diferite poziții face ca fiecare aranjament să fie unic și personalizat.
Aranjamentele florale au fost întotdeauna o modalitate minunată de a celebra momente speciale și de a aduce natura în viața noastră de zi cu zi. Această figurină gnom se potrivește perfect în această paradigmă, devenind un element-cheie în crearea unor aranjamente florale uimitoare.
În concluzie, figurina gnom cu culori vibrante și picioare moi pentru aranjamente florale este un produs care adaugă o notă distinctă de frumusețe și originalitate oricărui decor floral. Cu atenție la detalii și calitate superioară, acest produs îți va aduce bucurie și admiratie de fiecare dată când îl folosești. Indiferent dacă ești un profesionist în domeniul floristic sau un amator pasionat, această figurină va fi un partener de nădejde în crearea unor aranjamente florale spectaculoase și memorabile.
Articole decorative pentru flori
Dimensiuni: 21 cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar