Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Figurina pitic pentru aranjamente florale

În stoc
44808
9.00lei
Descriere
Figurina pitic pentru aranjamente florale - Adaugă un farmec magic aranjamentelor tale florale cu ajutorul acestei figurine pitice încântătoare, creată special pentru a adăuga o notă jucăușă și captivantă compozițiilor tale florale unice. Această figurină pitică este concepută cu atenție la detalii, capturând esența magică a lumii piticilor într-o formă delicată și artistică.
Fie că creezi aranjamente florale pentru evenimente speciale, nunți, aniversări sau doar pentru a aduce o notă de prospețime în spațiul tău personal, această figurină pitică este alegerea perfectă pentru a adăuga un element ludic și fermecător. Realizată din materiale de înaltă calitate, această figurină rezistă în timp și își păstrează detaliile fine, aducând un plus de frumusețe aranjamentelor tale florale.
Cu o înălțime ideală pentru a se încadra armonios în aranjamentele tale, acest pitic aduce cu sine o energie pozitivă și o aură magică. Fie că îl plasezi în mijlocul unui buchet impresionant sau îl așezi discret printre frunzele delicate, cu siguranță va captura privirile și inimile celor care vor admira aranjamentul tău floral.
Aranjamentele florale devin opere de artă atunci când elemente precum această figurină pitică sunt adăugate cu grijă și creativitate. Lasă-ți imaginația să zboare și creează compoziții impresionante, folosind această figurină ca punct focal sau ca element surpriză în cadrul aranjamentelor tale. Fie că preferi un stil rustic, elegant sau contemporan, această figurină pitică se integrează perfect în diverse tematici și stiluri, dând o notă de originalitate fiecărei creații florale.
Încheierea ta florală va deveni cu siguranță o poveste spusă prin culori, forme și acum și prin prezența adorabilă a acestui pitic fermecător. Bucură-te de procesul creativ și adaugă o doză de minunat în fiecare aranjament floral pe care îl realizezi cu ajutorul acestei figurine pitice magice.
Articole decorative pentru flori
Dimensiuni: 4,1 x 4 x 6,8 cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar