Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Cutie pentru aranjamente florale
Recenzii
Georgiana
2024-03-15
5
Totul ok

Cutie pentru aranjamente florale

(1 reviewuri) | În stoc
43820
Preț vechi: 10.00 lei
Discount: 1.00 lei
9.00lei
Descriere
Cu ajutorul excepționalei "Cutii pentru Aranjamente Florale", vă oferim posibilitatea de a crea adevărate opere de artă florale într-un mod plin de creativitate și eleganță. Această cutie excepțională a fost concepută special pentru a îmbrățișa și evidenția frumusețea naturii prin intermediul aranjamentelor florale. Fie că sunteți un pasionat al artei florale sau doar doriți să adăugați o notă proaspătă și vibrantă spațiului dumneavoastră, această cutie este alegerea perfectă.
Aranjamentele florale au fost dintotdeauna un mijloc rafinat de a exprima emoții și de a aduce bucurie în orice ocazie. Cu această "Cutie pentru Aranjamente Florale", procesul de creare a acestor opere de artă devine mai ușor și mai plin de satisfacție. Fiecare detaliu al cutiei, de la designul elegant până la materialele de calitate superioară folosite în fabricație, este gândit pentru a vă oferi o experiență deosebită în arta aranjamentelor florale.
Această cutie este nu doar un recipient simplu, ci o platformă pentru imaginație și inovație. Forma și dimensiunile sale au fost meticulos alese pentru a permite aranjamentelor florale să se dezvolte într-o manieră armonioasă și să capteze privirile tuturor. Indiferent dacă doriți să creați un aranjament romantic, unul elegant sau unul plin de veselie, "Cutia pentru Aranjamente Florale" vă oferă spațiul perfect pentru a vă manifesta creativitatea într-un mod complet nou.
Oferind o gamă largă de posibilități, această cutie este ideală atât pentru profesioniștii în domeniul floral, cât și pentru amatorii pasionați. Fiind construită din materiale durabile și de calitate, această cutie vă va însoți în numeroase proiecte florale de-a lungul timpului, de fiecare dată aducând un plus de eleganță și rafinament aranjamentelor dumneavoastră.
În concluzie, "Cutia pentru Aranjamente Florale" este mai mult decât un simplu recipient, este o piesă esențială pentru oricine dorește să creeze aranjamente florale de excepție. Cu atenție la detalii, calitate superioară și un design elegant, această cutie vă invită să explorați universul fascinant al aranjamentelor florale într-un mod cu totul inovator și captivant. Transformați fiecare floare într-o poveste și fiecare aranjament într-o operă de artă, cu ajutorul acestei cutii remarcabile.
Cutii pentru flori si decoratiuni.
Dimensiuni: 13 x 20 cm
 
Specificatii
Formaaltele
Tipcutii la bucata
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar