Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Cutie decorativa pentru aranjamente florale

În stoc
43904C
12.00lei
Descriere
Cu siguranță, permiteți-mi să vă prezint cu lux de amănunte despre produsul nostru excepțional - "Cutie decorativă pentru aranjamente florale". Această minunată creație reprezintă un adevărat triumf al esteticii și funcționalității combinate, fiind concepută special pentru a da viață și strălucire aranjamentelor florale într-un mod cu totul inovator și încântător.
Această cutie decorativă este mai mult decât un simplu recipient pentru aranjamente florale - este o adevărată operă de artă în sine. Fiecare detaliu al designului a fost meticulos gândit și pus în aplicare pentru a crea o piesă care să îmbine eleganța, rafinamentul și practicitatea într-un mod perfect echilibrat.
Construită cu cea mai înaltă calitate a materialelor, această cutie decorativă emite o aură de finețe și durabilitate. Textura fină a suprafeței este o plăcere atât vizuală, cât și tactilă, ceea ce adaugă o notă de lux fiecărui mediu în care este plasată. Fie că este amplasată într-un spațiu de locuit, într-un birou elegant sau într-un eveniment special, această cutie servește ca un element central al decorului.
Dar mai mult decât aspectul său atrăgător, această cutie joacă un rol esențial în susținerea aranjamentelor florale. Cu compartimentarea sa ingenioasă și spațiul generos, este soluția ideală pentru a aranja florile într-un mod artistic și ordonat. Fie că doriți să creați un buchet impresionant pentru o ocazie festivă sau să adăugați o notă proaspătă și plină de viață într-un spațiu, această cutie decorativă vă oferă libertatea și suportul necesare pentru a vă exprima creativitatea.
Aranjamentele florale devin astfel mai mult decât un simplu buchet de flori - ele devin opere de artă în interiorul acestei cutii. Fiecare floare este plasată cu grijă într-o poziție ce îi evidențiază frumusețea unică, iar designul cutiei permite vizitatorilor să admire fiecare detaliu în modul cel mai plăcut. Fiecare petală, fiecare nuanță de culoare și fiecare contrast sunt subliniate într-un mod care captează privirile și inimile celor care le admiră.
În concluzie, "Cutia decorativă pentru aranjamente florale" este mult mai mult decât un simplu recipient - este o expresie a rafinamentului, frumuseții și pasiunii pentru detalii. Alegând această cutie, vă investiți într-o piesă deosebită, ce va îmbogăți orice spațiu în care este amplasată și va transforma aranjamentele florale în adevărate capodopere artistice. Indiferent de ocazie sau de locul în care o veți plasa, această cutie decorativă va continua să încânte și să impresioneze pe toți cei care au privilegiul de a o vedea.
Cutii pentru flori si decoratiuni.
Dimensiuni: 17 x 18 cm
 
Specificatii
Formaaltele
Tipcutii la bucata
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar