Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei.

Cub mesteacan pentru aranjamente florale

În stoc
34001
12.00lei

Cubul din mesteacan pentru aranjamente florale este o alegere excelentă pentru a adăuga o notă distinctă și naturală oricărui aranjament floral. Realizat cu grijă din lemn de mesteacan de cea mai înaltă calitate, acest cub este perfect pentru a fi folosit ca bază pentru aranjamente florale cu adevărat impresionante și elegante.Datorită finisajului său neted și culorii naturale, acest cub din mesteacan se integrează armonios în diverse teme și stiluri de decor. Poate fi utilizat atât în evenimente formale, cum ar fi nunți și petreceri de lux, cât și în decorațiuni casnice pentru a crea o atmosferă plăcută și rafinată.Cu dimensiunile sale ideale, cubul din mesteacan permite aranjarea creativă a florilor și folosirea diferitelor tipuri de flori pentru a realiza un design complex și captivant. Fie că alegeți să creați un buchet rustic, cu flori sălbatice, sau un aranjament sofisticat cu flori exotice, acest cub va spori frumusețea compozițiilor florale.
Pe lângă utilizarea sa în aranjamentele florale, acest cub din mesteacan poate fi folosit și ca un element decorativ elegant pe mesele de banchet sau bufete. Puteți adăuga lumânări, pietre decorative sau alte accesorii pentru a completa aspectul său și a aduce un plus de strălucire oricărei împrejurimi.Așadar, dacă sunteți în căutarea unui element decorativ de calitate, versatil și natural pentru a îmbunătăți aspectul aranjamentelor florale și a spațiului dvs., acest cub din mesteacan pentru aranjamente florale este alegerea perfectă. Adăugați o notă de eleganță și farmec evenimentelor dvs. sau transformați casa într-un spațiu plin de rafinament și frumusețe cu ajutorul acestui cub minunat. Încântați-vă oaspeții și bucurați-vă de priveliștea spectaculoasă a florilor aranjate cu migală în acest cub deosebit!
Cosuri decorative pentru realizarea de aranjamente florale
Dimensiuni: 10 x 10 cm
 COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2023 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar