Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei.

Figurina plus gnom color pentru decoratiuni

În stoc
70644
7.50lei

Figurina plus gnom color pentru decoratiuni - O adiție fermecătoare pentru aranjamentele florale de Crăciun
În sezonul festiv al Crăciunului, nu există nimic mai plin de farmec decât să aduci acel spirit magic în decorarea ta. Și ce mod mai bun de a face acest lucru decât să adaugi o figurină plus gnom color pentru decoratiuni la aranjamentele tale florale de Crăciun? Această minunată figurină gnom va aduce o notă de căldură și bucurie în casa ta în timpul sărbătorilor.
Cu dimensiunile sale perfecte și detalii minuțioase, această figurină gnom este un accesoriu perfect pentru orice aranjament floral de Crăciun. Gnomul are o pălărie colorată și haine festive, care se vor potrivi perfect cu tema Crăciunului. Această figurină este confecționată din materiale de înaltă calitate și are o textură plăcută la atingere.
Nu doar că această figurină adaugă o notă ludică aranjamentelor tale florale, dar poate fi și un element decorativ minunat pe masa festivă de Crăciun sau pe pervazul ferestrei. Cu această figurină, poți crea cu ușurință un decor festiv și atrăgător pentru Crăciun, care va impresiona cu siguranță oaspeții tăi.
Dacă dorești să creezi aranjamente florale de Crăciun deosebite și memorabile, această figurină plus gnom color pentru decoratiuni este alegerea perfectă. Adaugă-o la coșul tău de cumpărături astăzi și aduce un strop de magie în decorul tău de Crăciun.
Decoratiuni de Craciun ornamente si articole Craciun
Dimensiuni: 14 cm
 

 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2023 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar