Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Figurine ursuleti pentru aranjamente florale

În stoc
44993
8.00lei
Descriere
Figurinele ursuleți pentru aranjamente florale reprezintă accesorii delicate și adorabile, perfecte pentru a adăuga un farmec aparte oricărui aranjament floral. Aceste figurine îmbină cu grație elementele ludice ale ursuleților cu frumusețea naturii, creând astfel compoziții vizuale captivante și pline de viață. Fie că doriți să vă îmbogățiți evenimentul special sau să aduceți o notă de eleganță în interiorul locuinței, aceste figurine sunt alegerea ideală. Realizate cu atenție la detalii și finisate impecabil, aceste ursuleți vor impresiona cu siguranță, transformând orice aranjament floral într-o operă de artă vizuală. Oferiți cadoul perfect cu Figurinele ursuleți pentru aranjamente florale și transformați orice ocazie într-un moment memorabil.
Dimensiuni  3 cm
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar