Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei.

Folie color+auriu pentru flori set 20 buc

În stoc
1C1038
15.00lei

Folia color + auriu pentru flori este un produs extraordinar care va transforma aspectul aranjamentelor dumneavoastră florale într-un mod spectaculos! Această folie deosebită aduce un plus de strălucire și eleganță buchetelor și aranjamentelor florale, oferindu-le o notă luxuriantă și sofisticată.
Cu această folie color + auriu, puteți adăuga o notă specială oricăror evenimente sau ocazii importante. Fie că este vorba de nunți, aniversări, petreceri sau alte festivități, această folie va atrage cu siguranță toate privirile și va conferi aranjamentelor dumneavoastră un aspect deosebit de elegant și plin de rafinament.
Fabricată din materiale de înaltă calitate, folia color + auriu este rezistentă și durabilă, ceea ce o face potrivită pentru utilizare pe termen lung. Se poate tăia și modela cu ușurință, permițându-vă să creați aranjamente florale personalizate și unice.
Culoarea aurie adaugă un element de lux și glamur oricărei compoziții florale. Lumina reflectată de folia aurie creează un joc de culori și lumini, transformând buchetele și aranjamentele în adevărate opere de artă.
Această folie nu doar protejează florile de influențele exterioare, ci și le pune în valoare într-un mod inegalabil. Cu ajutorul acestei folii, florile dumneavoastră vor rămâne proaspete și frumoase pentru o perioadă mai îndelungată, oferindu-vă bucurie și satisfacție pe termen lung.
În concluzie, folia color + auriu pentru flori este alegerea perfectă pentru cei care doresc să aducă un strop de eleganță și strălucire aranjamentelor lor florale. Cu această folie, puteți transforma simplul în spectaculos și puteți impresiona cu adevărat orice persoană care le va admira. Așadar, nu mai așteptați și îmbunătățiți-vă aranjamentele florale cu ajutorul acestei folii deosebite!
Dimensiuni 58 x 58: cm
 
 COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2023 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar