Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Folie+fizelina color pentru flori set 20 buc

În stoc
1C1037
23.00lei
Descriere
Folie+Fizelină Color pentru Flori - Perfecționați-vă buchetele de flori și aranjamentele florale cu ajutorul acestei folii și fizeline colorate de înaltă calitate!
Îmbogățiți-vă pasiunea pentru flori și creați opere de artă florale unice cu ajutorul acestei folii+Fizelină Color pentru Flori. Alegeți dintr-o gamă variată de culori vibrante și luminoase, care vor adăuga un plus de farmec și eleganță aranjamentelor dumneavoastră.
Datorită combinației perfecte între folie și fizelină, acest produs vă oferă flexibilitatea necesară pentru a da viață ideilor creative și a crea buchete de flori și aranjamente florale deosebite. Folia asigură o protecție optimă pentru florile dumneavoastră, păstrându-le proaspete și ferme pentru o perioadă mai lungă de timp. Fizelina adaugă un aspect elegant și sofisticat aranjamentelor, conferindu-le volum și structură.
Indiferent dacă sunteți un florist profesionist sau un pasionat de aranjamente florale, această folie+Fizelină Color pentru Flori va fi un instrument indispensabil în atelierul dumneavoastră. Fie că creați buchete de mireasă, aranjamente florale pentru evenimente speciale sau decor floral pentru acasă, acest produs vă va ajuta să obțineți rezultate impresionante.
Calitatea superioară a acestei folii+Fizelină Color pentru Flori vă asigură că veți lucra cu materiale durabile și rezistente. Aceasta vă permite să vă bucurați de aranjamente florale frumoase și rezistente în timp. Mai mult decât atât, această folie este ușor de manevrat și de modelat, facilitându-vă procesul creativ și punându-vă ideile în practică cu ușurință.
Cu ajutorul foliei+Fizelină Color pentru Flori, vă puteți exprima individualitatea și stilul personal în aranjamentele florale. Combinați culorile într-un mod unic, creați contrast și adăugați un plus de strălucire și textură aranjamentelor dumneavoastră. Rezultatul va fi cu siguranță unul impresionant și memorabil, atrăgând priviri admirative și aprecieri din partea celor care le vor vedea.
Investiți în pasiunea dumneavoastră pentru flori și creați aranjamente florale spectaculoase cu ajutorul foliei+Fizelină Color pentru Flori. Experimentați cu diferite combinații și tehnici, descoperiți noi modalități de a da viață florilor și bucurați-vă de rezultatele magice pe care le veți obține. Această folie+Fizelină va fi un partener de nădejde în călătoria dumneavoastră creativă și vă va ajuta să vă transformați viziunile în realitate.
Dimensiuni 58 x 58: cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar