Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Folie waterproof groasa pentru flori set 10 buc

În stoc
1C1027
18.00lei
Descriere
Folia waterproof groasă pentru flori reprezintă un ambalaj de înaltă calitate, conceput special pentru a proteja și a menține proaspete buchetele de flori delicate. Această folie rezistentă la apă oferă o barieră eficientă împotriva umezelii, păstrând astfel florile într-o stare perfectă timp îndelungat.
Cu o grosime sporită, această folie de ambalaj este extrem de durabilă și rezistentă la rupere, oferind astfel o protecție de încredere împotriva eventualelor daune cauzate de manipulare sau transport. Indiferent dacă sunteți un florar profesionist sau doar doriți să ambalați un buchet special pentru o persoană dragă, această folie impermeabilă este alegerea ideală.
Textura transparentă a foliei permite vizualizarea frumoasă a florilor, adăugând un plus de eleganță și frumusețe buchetului. De asemenea, aceasta permite luminii să pătrundă în mod natural, menținând astfel prospețimea și culorile vibrante ale florilor pentru o perioadă îndelungată.
Având o lungime generoasă, această folie vă oferă flexibilitatea de a ambala buchete de diverse dimensiuni și forme, făcând-o potrivită pentru orice tip de aranjament floral. Este ușor de tăiat și de manipulat, permițându-vă să obțineți ambalaje personalizate în funcție de preferințele și nevoile dumneavoastră.
Indiferent dacă este vorba de nunți, aniversări, evenimente corporative sau simple gesturi de afecțiune, folia waterproof groasă pentru flori este alegerea ideală pentru a adăuga o notă de eleganță și rafinament buchetelor dumneavoastră. Asigurați-vă că buchetele dumneavoastră de flori ajung în siguranță și arată impecabil cu ajutorul acestei folii de ambalaj de înaltă calitate.
Pregătiți-vă buchetele cu încredere și lăsați folia waterproof groasă pentru flori să ofere protecția și estetica necesare pentru a crea o impresie de neuitat. Alegeți calitatea și fiabilitatea pentru florile dumneavoastră și bucurați-vă de rezultatele spectaculoase pe care le oferă acest ambalaj special conceput pentru buchetele de flori.

Dimensiuni: 60 x 60 cm
Coli rezistente la apa.
 
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar