Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Folie watweproof cu model pentru flori set 20 buc

În stoc
1C1025
30.00lei
Descriere
Dacă ești un iubitor al naturii și adori să îți decorezi casa cu buchete proaspete de flori, atunci folia noastră watweproof cu model pentru flori este alegerea perfectă pentru tine! Această folie impermeabilă nu numai că oferă o protecție excelentă împotriva apei, ci are și un design fermecător cu modele care îți va încânta ochii.
Indiferent dacă ai primit un buchet minunat de la cineva drag sau ai cules florile din grădina ta, este important să le păstrezi proaspete și pline de culoare cât mai mult timp posibil. Folosind folia noastră watweproof cu model pentru flori, vei obține o barieră sigură împotriva umidității care poate afecta frumusețea și prospețimea florilor tale.
Această folie impermeabilă de calitate superioară este fabricată dintr-un material rezistent și durabil, care protejează florile împotriva scurgerii apei și a eventualelor deteriorări. Nu trebuie să-ți faci griji cu privire la petele de apă sau la scurgerile care pot apărea pe mesele sau mobilierul tău prețios atunci când pui buchetul de flori în vază. Folosind folia watweproof cu model pentru flori, vei putea bucura de frumusețea florilor tale fără a-ți compromite mediul înconjurător.
Folia watweproof cu model pentru flori este ușor de utilizat și se poate tăia în dimensiunile dorite pentru a se potrivi perfect buchetelor tale. Pur și simplu împachetează buchetul în această folie impermeabilă, asigurându-te că este bine sigilat, și vei avea certitudinea că florile tale vor fi protejate de umiditate și vor rămâne proaspete pentru o perioadă mai lungă de timp.
Indiferent dacă vrei să păstrezi un buchet special ca amintire sau să îți bucuri prietenii și familia cu flori proaspete și strălucitoare, folia noastră watweproof cu model pentru flori este alegerea ideală. Investește în calitate și frumusețe și ai grijă ca florile tale să strălucească în fiecare zi cu ajutorul acestei folii impermeabile cu modele de flori.

Dimensiune 60x60 cm

Coli rezistente la apa

COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar