Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei.

Fulg nea lemn color pentru aranjamente florale set 36 buc

Stoc epuizat
70873

Produsul nu mai face parte din oferta noastră


Cu ocazia sezonului de Crăciun, vă prezentăm cu bucurie "Fulgii de Nea Lemn Color pentru Aranjamente Florale - Set de 36 de Bucăți". Această colecție specială de elemente decorative vă oferă o modalitate minunată de a aduce farmecul sărbătorilor de iarnă în casa dvs. sau în mediul în care desfășurați evenimentele speciale din această perioadă magica a anului.
Acești fulgi de nea din lemn, atent creați și vopsiți manual, sunt ideali pentru a adăuga un strop de eleganță și naturalețe aranjamentelor florale de Crăciun. Cu o textură bogată și o varietate de nuanțe calde și primitoare, acești fulgi de nea din lemn se potrivesc perfect cu tema sărbătorilor de iarnă. Ei vor adăuga un aer festiv și vor crea un cadru memorabil pentru mesele de Crăciun, evenimentele de sezon sau chiar pentru a decora locuința.
Fiecare set conține 36 de bucăți unice, astfel încât aveți destule opțiuni pentru a vă pune creativitatea la lucru. Puteți să le adăugați aranjamentelor florale de Crăciun pentru un accent rustic sau să le folosiți în combinație cu alte elemente decorative pentru a crea o scenografie cu adevărat fermecătoare. Datorită calității lor excepționale, acești fulgi de nea din lemn vor putea fi păstrați și reutilizați de-a lungul mai multor sezoane festive, astfel încât să vă puteți bucura de farmecul lor an de an.
Aranjamentele florale de Crăciun au devenit o tradiție îndrăgită, iar adăugarea acestor fulgi de nea din lemn vă va oferi posibilitatea de a crea compoziții memorabile, care să surprindă și să încânte pe toți cei care le vor vedea. Această ediție specială de fulgi de nea din lemn este creată cu dragoste și grijă, pentru a vă ajuta să transformați orice loc într-un colț de basm de Crăciun.
Alegeți să aduceți căldura și naturalețea în decorul dvs. de Crăciun cu "Fulgii de Nea Lemn Color pentru Aranjamente Florale - Set de 36 de Bucăți" și creați momente magice și neuitate în această perioadă specială a anului.
Dimensiuni  2 cmCOMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2023 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar