Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Ghirlanda eukalipt artificial pentru aranjamente florale

În stoc
8148
34.00lei
Descriere
Ești în căutarea acelui element distinctiv care să aducă o notă de prospețime și eleganță aranjamentelor tale florale? Ghirlanda noastră de eucalipt artificială este alegerea perfectă pentru tine. Cu o atenție meticuloasă la detalii și o replicare fidelă a frunzelor de eucalipt autentic, această ghirlandă aduce farmecul naturii în fiecare spațiu în care este amplasată.Indiferent dacă creezi aranjamente florale pentru evenimente speciale, nunți sau doar pentru a adăuga un strop de culoare și viață în interiorul casei tale, ghirlanda noastră de eucalipt artificială este accesoriul ideal. Fiecare tulpină și frunză sunt realizate cu grijă pentru a capta esența eucaliptului autentic, astfel încât să poți beneficia de frumusețea sa de-a lungul întregului an.Aranjamentele florale devin cu adevărat remarcabile atunci când sunt însoțite de elemente decorative inspirate din natură. Ghirlanda noastră de eucalipt artificială poate fi folosită într-o varietate de moduri pentru a adăuga o notă de veridicitate aranjamentelor tale. Poți împănzi tulpinile sale elegante printre flori pentru a crea o atmosferă de grandoare și sofisticare. Sau poți să o utilizezi ca o bază pentru aranjamentele tale, punând în evidență fiecare detaliu al frunzelor de eucalipt.
Unul dintre avantajele distincte ale acestei ghirlande de eucalipt artificial este durabilitatea sa. Odată achiziționată, vei putea să te bucuri de frumusețea sa timp îndelungat, fără a fi nevoie să îți faci griji cu privire la întreținere sau schimbarea frunzelor. Astfel, investiția ta în această ghirlandă se va dovedi a fi una pe termen lung, aducându-ți bucurie de fiecare dată când privești la aranjamentele tale impresionante.
Indiferent dacă ești un profesionist în design floral sau un pasionat al decorului, ghirlanda noastră de eucalipt artificială pentru aranjamente florale este alegerea care nu poate fi greșită. Adaugă-o colecției tale de accesorii pentru aranjamente și bucură-te de frumusețea și versatilitatea ei în fiecare proiect pe care îl abordezi. Transformă-ți spațiul într-o oază de natură și rafinament cu ajutorul acestei ghirlande excepționale de eucalipt artificial.
Dimensiuni   190 cm
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar