Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Ghirlanda flori cires din flori artificiale

În stoc
8116
26.00lei
Descriere
Ghirlanda de flori de cireș din flori artificiale - Perfectă pentru a aduce o notă vibrantă și primăvăratică în orice încăpere, ghirlanda noastră de flori de cireș din flori artificiale este un accesoriu decorativ minunat. Cu o abundență de flori delicate și colorate, această ghirlandă este reprezentativă pentru frumusețea naturală a cireșilor înfloriți, dar cu avantajul adăugat al rezistenței și durabilității florilor artificiale.
Fie că dorești să decorezi livingul, biroul sau să adaugi o notă festivă evenimentelor speciale, această ghirlandă de flori de cireș este alegerea ideală. Fiecare floare este meticulos realizată, cu petalele detaliate și culori realiste, oferindu-ți senzația autentică a unei ghirlande din flori naturale.Cu această ghirlandă de flori de cireș, nu trebuie să îți faci griji cu privire la întreținere sau să te bazezi pe sezonul corespunzător. Fiind confecționată din flori artificiale de înaltă calitate, aceasta nu va cădea sau se va ofili în timp, păstrându-și aspectul proaspăt și atrăgător indiferent de condițiile ambientale . Această ghirlandă poate fi utilizată ca o piesă centrală pe o masă festivă sau poate fi agățată pe un perete pentru a crea un focalizator deosebit. De asemenea, poți folosi această ghirlandă în cadrul aranjamentelor florale pentru a adăuga un aspect rafinat și sofisticat.Cu o lungime generoasă și o flexibilitate excelentă, această ghirlandă de flori de cireș poate fi modelată și adaptată în funcție de preferințele tale.Indiferent de ocazie sau spațiu, ghirlanda noastră de flori de cireș din flori artificiale va aduce cu sine bucurie și frumusețe. Fie că o utilizezi în scop decorativ sau ca parte a unui aranjament floral complex, aceasta va fi cu siguranță un punct de atracție și un element care va impresiona pe oricine pășește în încăperea ta.
Dimensiuni: 8 x 170 cm
 
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar