Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Ghirlanda pasla iepuras cu ou verde pentru aranjamente florale

În stoc
404457
4.30lei
Descriere
Ghirlanda din pasla cu iepuraș și ou verde - Ideală pentru Aranjamente Florale Înspățiați-va creativitatea în arta aranjamentelor florale cu această minunată ghirlandă din pasla, decorată cu un adorabil iepuraș și un ou verde vibrant. Dacă sunteți pasionat de aranjamentele florale și doriți să aduceți un aer proaspăt și primăvăratic în casa sau evenimentul dumneavoastră special, această ghirlandă este alegerea perfectă.
Fie că planificați să decorați o nuntă elegantă, o petrecere de primăvară sau pur și simplu să aduceți bucuria naturii în interiorul casei dumneavoastră, această ghirlandă adaugă un farmec aparte fiecărui colț al spațiului. Fabricată cu atenție din material de calitate superioară, pasla, această ghirlandă emană o simplitate rustică care se îmbină perfect cu elementele florale.
Iepurașul jucăuș și oul verde vibrante aduc o notă de veselie și vitalitate în designul ghirlandei. Detaliile fine ale iepurașului, de la ochii curioși până la mustățișorii jucauși, conferă un aspect adorabil și atrăgător întregii compoziții. Ouăle verzi, simbol al reînnoirii și fertilității, adaugă o dimensiune profundă tematicii primăvărătice.
Datorită construcției durabile și materialelor de calitate, această ghirlandă poate fi reutilizată în fiecare an, devenind o tradiție dragă în decorarea evenimentelor și spațiilor dumneavoastră. Lungimea generoasă a ghirlandei vă oferă versatilitate în plasarea ei, de la a decora masa principală a unui eveniment, până la a fi folosită ca element central pe o ușă sau fereastră.
Încheierea, ghirlanda din pasla cu iepuraș și ou verde este alegerea perfectă pentru a aduce o notă de farmec rustic și primăvăratic în aranjamentele dumneavoastră florale. Transformați fiecare moment special într-o experiență vizuală de neuitat, adăugând o atingere inedită și proaspătă cu această minunată ghirlandă.
Articole decorative pentru flori
Dimensiuni: 10 x 40 cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar