Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Hartie subtire pentru flori set 50 buc
Recenzii
Anca
2023-11-28
Foarte delicate
Le folosesc de mult timp. Ma ajuta la realizarea unor buchete deosebite.
Multe culori.
Livrare promta.

Hartie subtire pentru flori set 50 buc

(1 reviewuri) | În stoc
1C1023
15.00lei
Descriere
În prezent, există o cerere tot mai mare pentru soluții inovatoare și ecologice în ceea ce privește ambalajul pentru flori. Cu toate acestea, nu doar funcționalitatea este importantă, ci și prezentarea vizuală și estetică a produsului. Acest lucru a condus la dezvoltarea setului de 50 de bucăți de hârtie subțire special concepută pentru ambalarea florilor.Hârtia subțire pentru flori nu este doar un ambalaj obișnuit; este o expresie a eleganței și a grijii față de detalii. Fiecare bucată de hârtie a fost creată cu atenție la fiecare detaliu, asigurându-se că protejează florile delicate în timp ce le pune în valoare frumusețea naturală. Această hârtie de înaltă calitate este suficient de subțire pentru a îmbrățișa delicat florile, dar suficient de rezistentă pentru a le menține în siguranță în timpul transportului și manipulării.
Setul generos de 50 de bucăți este conceput pentru a satisface nevoile florăriilor, grădinarilor și a tuturor celor pasionați de aranjamentele florale. Indiferent dacă pregătiți buchete de flori pentru nunți, evenimente corporative sau simple gesturi de afecțiune, această hârtie subțire vă permite să creați prezentări spectaculoase. Fie că este vorba de trandafiri proaspeți, lalele elegante sau orice alt tip de floare, această hârtie vă permite să vă demonstrați creativitatea în cel mai bun mod posibil.
Un alt aspect esențial al acestei hârtii subțiri pentru flori este angajamentul său față de mediu. Într-o eră în care sustenabilitatea joacă un rol crucial, este important să optăm pentru soluții de ambalare care respectă planeta. Această hârtie este biodegradabilă și prietenoasă cu mediul, astfel încât puteți fi sigur că contribuiți la reducerea impactului asupra ecosistemului nostru fragil.
În concluzie, setul de 50 de bucăți de hârtie subțire pentru flori reprezintă o alegere excelentă pentru cei care caută soluții de ambalare cu adevărat speciale. De la eleganța sa estetică până la funcționalitatea sa remarcabilă și angajamentul său față de mediu, această hârtie subțire vă permite să creați aranjamente florale impresionante și memorabile. Indiferent dacă sunteți un profesionist în domeniul floristic sau un amator pasionat, această hârtie subțire pentru flori vă va ajuta să aduceți zâmbete pe chipurile celor dragi într-un mod cu adevărat deosebit.
Ambalaje flori pentru realizarea unor buchete speciale din flori
Dimensiuni:76 x 50 cm
 
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar