Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Iepuras lemn crem+albastru pentru aranjamente florale

În stoc
483153
2.60lei
Descriere
Iepurașul din lemn în nuanțe de crem și albastru pentru aranjamente florale reprezintă o piesă esențială în lumea designului floral și a decorării interioare. Cu o eleganță naturală și o estetică încântătoare, acest iepuraș adaugă un plus de rafinament și farmec oricărui eveniment sau spațiu în care este plasat.
Realizat cu migală din lemn de cea mai bună calitate, iepurașul captează atenția prin detaliile sale meticulos conturate și prin finisajul impecabil. Culoarea crem, cu accente subtile de albastru, conferă iepurașului o aură de prospețime și subliniază conexiunea cu natura și cu armonia elementelor vegetale. Fie că este amplasat în mijlocul unei mese impunătoare sau pe o consolă într-un colț al încăperii, acest obiect de decor devine punctul focal al atenției și stimulează conversațiile și admirația invitaților.
Iepurașul poate fi integrat perfect în diverse tipuri de aranjamente florale, indiferent dacă sunt realizate pentru evenimente festive, nunti elegante sau simple decorări interioare. Datorită designului său versatil, poate susține cu succes atât buchetele bogate și opulente, cât și aranjamentele delicate și aerisite. Forma sa conturatată și poziția sa grațioasă adaugă o dimensiune dinamică și interesantă compozițiilor florale, creând o interacțiune captivantă între elementele naturale și cele decorative.
În concluzie, iepurașul din lemn în culori de crem și albastru este mult mai mult decât un simplu obiect de decor; este o piesă artistică ce adaugă eleganță și căldură spațiului în care este plasat. Prin simbioza sa cu natura și cu lumea florală, acest iepuraș devine un ambasador al frumuseții și armoniei, transformând fiecare ocazie într-un moment deosebit și fiecare spațiu într-o poveste vizuală captivantă.
Articole decorative pentru flori
Dimensiuni:10 cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar