Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Inima decupata 47 cm cu stativ din burete umed pentru flori

În stoc
2384
77.00lei
Descriere
 Această inimă decupată, confecționată cu migală și atenție la detalii, oferă posibilități nelimitate în ceea ce privește aranjamentele florale creative și impresionante.Cu o înălțime generoasă de 47 cm, această inimă decupată este o piesă centrală atrăgătoare și captivantă, ce va aduce o notă de farmec și eleganță oricărui decor. Indiferent că este folosită pentru nunți, aniversări, petreceri tematice sau alte evenimente speciale, această inimă decupată cu stativ din burete umed pentru flori va atrage cu siguranță privirile și va crea o atmosferă romantică și rafinată.Buretele umed din care este confecționata oferă avantaje semnificative în crearea aranjamentelor florale. Această structură poroasă și absorbantă reține apa, menținând florile proaspete și hidratate pentru o perioadă mai îndelungată. Astfel, puteți fi siguri că aranjamentele florale realizate cu această inimă decupată vor rezista mult mai mult timp, încântând privirile și emanând un miros plăcut în încăpere.
Inima decupată de 47 cm cu stativ din burete umed pentru flori este un instrument versatil și ușor de utilizat în procesul de creare a aranjamentelor florale. Buretele umed permite inserarea cu ușurință a tijelor de flori, oferind o bază stabilă și sigură pentru fiecare floare sau frunză utilizată în aranjament. Astfel, puteți să vă folosiți imaginația și să creați diverse modele și combinații de flori, realizând aranjamente spectaculoase care să se potrivească perfect cu orice ocazie.Fie că sunteți un profesionist în arta floristică sau un începător pasionat, această inimă decupată cu stativ din burete umed pentru flori vă va oferi o experiență plăcută și satisfăcătoare în realizarea aranjamentelor florale. Fiind o piesă de înaltă calitate, durabilă și rezistentă, veți putea utiliza acest produs de mai multe ori, bucurându-vă mereu de rezultate remarcabile și de aprecierea celor din jur.În concluzie, inima decupată de 47 cm cu stativ din burete umed pentru flori este un produs indispensabil pentru pasionații de aranjamente florale. Oferind o combinație perfectă între eleganță, versatilitate și calitate, această inimă decupată va adăuga un plus de farmec și rafinament oricărui eveniment sau spațiu. Fiți creativi și bucurați-vă de procesul de creare a unor aranjamente florale impresionante cu ajutorul acestui produs exceptional!
Dimensiuni: 47 x 40 x 6 cm
 
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar