Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Inima rattan+agatatoare pentru aranjamente florale

În stoc
44559
10.50lei
Descriere
Dacă sunteți în căutarea unei modalități unice de a aduce frumusețea naturală în decorul dvs. interior sau evenimente speciale, Inima Rattan+ este alegerea perfectă. Această inimă decorativă din rattan îmbină armonios eleganța cu versatilitatea pentru a vă ajuta să creați aranjamente florale cu adevărat impresionante.
Ori de câte ori doriți să adăugați o notă specială unei ocazii, fie că este vorba despre nunți, aniversări sau doar pentru a aduce o părticică de natură în viața de zi cu zi, Inima Rattan+ este alegerea ideală. Fabricată cu atenție la detalii și din materiale de înaltă calitate, această inimă din rattan aduce un sentiment rustic și autentic fiecărui aranjament floral pe care îl creați.
Unul dintre aspectele unice ale acestui produs este agățătoarea sa ingenioasă, care vă permite să creați cu ușurință instalații suspendate cu flori sau plante. Această agățătoare adaugă un element de magie vizuală, permițând aranjamentelor florale să plutească grațios în aer, capturând privirile și bucurând inimile celor care le admiră.
Aranjamentele florale devin adevărate opere de artă când utilizați Inima Rattan+. Poate fi amplasată cu ușurință pe pereți, în ferestre sau chiar în aer, pentru a crea un efect vizual captivant. Alegeți florile și plantele care vă plac cel mai mult, leagă-le în mod creativ de structura inimii și lăsați-va imaginația să zboare. Fie că optați pentru o abordare romantică cu flori pastelate sau pentru ceva mai îndrăzneț și vibrant, Inima Rattan+ vă va ajuta să dați viață viziunii dvs. florale.
Indiferent dacă sunteți un pasionat al aranjamentelor florale sau un profesionist în domeniu, Inima Rattan+ vă oferă instrumentele perfecte pentru a vă exprima creativitatea. Efectul tridimensional al structurii din rattan adaugă adâncime și textură aranjamentelor, transformându-le în adevărate opere de artă. Cu ajutorul agățătoarei ingenioase, puteți experimenta cu diferite înălțimi și perspective, adăugând un nivel suplimentar de interes vizual.
Încheiem prin a spune că Inima Rattan+ nu este doar un simplu suport pentru aranjamente florale, ci o modalitate de a aduce natura în viața dvs. într-un mod inovator și frumos. Cu designul său inspirat din frumusețea rustică și posibilitățile sale nelimitate de aranjare, acest produs va deveni cu siguranță o piesă centrală în decorul dvs. și în evenimentele dvs. speciale. Transformați aranjamentele florale în experiențe memorabile cu Inima Rattan+ și adăugați un strop de magie naturală în fiecare colț al spațiului dvs.
Articole decorative pentru flori
Dimensiuni:26 cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar