Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Rola polipropilena 5 cm pentru aranjamente florale

În stoc
505S
10.00lei
Descriere
Rola de 5 cm din polipropilenă specială, concepută exclusiv pentru a îmbunătăți și facilita procesul de realizare a aranjamentelor florale, reprezintă o alegere esențială pentru pasionații de artă florală și pentru profesioniștii din domeniul designului floral.
Această rola polipropilenică dedicată aranjamentelor florale se remarcă prin calitatea superioară a materialului din care este fabricată, asigurând o durabilitate de lungă durată și o rezistență excelentă în timpul manipulării și expunerii la diverse condiții de mediu. Datorită caracteristicilor sale de rezistență la apă și la uzură, această rolă devine un partener de nădejde în proiectele florale, menținând structura și forma aranjamentelor tale în timp.
Indiferent dacă sunteți un începător curios sau un expert în arta aranjamentelor florale, această rolă polipropilenică inovatoare vă oferă un mediu de lucru propice creativității. Datorită dimensiunii ideale de 5 cm, puteți crea aranjamente florale de diverse mărimi, de la micuțe buchete elegante, până la aranjamente mai ample și impunătoare, pentru evenimente speciale sau decoruri deosebite.
Textura sa ușor texturată și culoarea discretă permit acestei role să se integreze perfect în diferite teme și concepte de design, permițând florilor să fie vedetele principale ale aranjamentelor. În plus, rola polipropilenică 5 cm oferă o aderență optimă pentru elementele florale, permițându-ți să îți pui în aplicare ideile în mod precis și să creezi compoziții impresionante fără a fi nevoie să te confrunți cu dificultăți tehnice.
Deoarece suntem conștienți de importanța sustenabilității în zilele noastre, această rolă de polipropilenă este fabricată cu un accent deosebit pe protecția mediului înconjurător. Materialul său este reciclabil, contribuind astfel la reducerea impactului asupra resurselor naturale și la promovarea unui mediu mai curat și mai sănătos pentru generațiile viitoare.
În concluzie, rola polipropilenică de 5 cm pentru aranjamente florale este mai mult decât un simplu instrument în crearea aranjamentelor florale - este un partener de încredere care îți permite să-ți exprimi creativitatea fără limite. Cu caracteristicile sale excepționale, durabilitatea sa și grijă față de mediu, această rolă devine un element esențial în trusa oricărui pasionat sau profesionist în arta aranjamentelor florale, deschizând drumul către creații florale uimitoare și de neuitat.
Panglici decorative si role decorative pentru realizarea unor buchete speciale din flori
Dimensiuni: 5 cm x 75 m
 
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar