Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei.

Lichid profesional Victoria 0,5 L pentru flori

În stoc
6071
25.00lei

Prezentăm  lichidul profesional Victoria, un produs esențial pentru pasionații de floristică și pentru toți cei care iubesc să îngrijească și să înfrumusețeze plantele și aranjamentele florale. Cu o capacitate generoasă de 0,5 litri, acest lichid de înaltă calitate este creat pentru a aduce viață și prospețime aranjamentelor florale.
Lichidul profesional Victoria este produsul perfect pentru a-ți hrăni și a-ți menține florile într-o stare proaspătă și radiantă. Fie că ești un florist profesionist sau doar un pasionat de aranjamente florale, acest lichid îți va oferi rezultate remarcabile. Formula sa specială este concepută pentru a extinde durata de viață a florilor, asigurându-le o hidratare optimă și hrănire adecvată. Astfel, vei putea bucura de frumusețea lor mai mult timp.
Cu ajutorul accesoriilor de floristică incluse, vei putea da viață propriilor tale creații florale. Fie că dorești să realizezi buchete spectaculoase, aranjamente de masă elegante sau să decorezi evenimente speciale, acest set îți va oferi tot ce ai nevoie. Împletituri, sârme, panglici și alte accesorii esențiale îți stau la dispoziție pentru a-ți transforma visurile florale în realitate.
Lichidul profesional Victoria 0,5 L pentru flori și accesoriile de floristică sunt alegerile perfecte pentru a-ți satisface pasiunea pentru natură și pentru a-ți exprima creativitatea prin intermediul florilor. Fie că îți dorești să decorezi propriul cămin, să realizezi cadouri personalizate sau să lucrezi în domeniul evenimentelor, acest produs îți va oferi instrumentele necesare pentru a crea aranjamente florale uimitoare.
Investește în calitate și în frumusețea florilor tale cu lichidul profesional Victoria și accesoriile de floristică. Fiecare detaliu contează atunci când vine vorba de aranjamentele florale, iar aceste produse îți vor permite să atingi nivelul de profesionalism și excelență pe care îl meriți. Descoperă magia florilor și lasă-ți imaginația să zboare în lumea lor fermecată cu ajutorul acestui set exceptional.
Gramaj 500 ml
Acesorii floristice pentru o floristica moderna
 
LICHID PROFESIONAL
pentru prelungirea duratei de viata a florilor taiate
- prelungește durata de viata a florilor tăiate
- oferă limpezime și calitate bună a apei
- descompune etilena
- îmbunătățește absorbția de apă
- încetinește procesul de ofilire
- reduce creșterea bacteriilor și ciupercilor în apă
 COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2023 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar