Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Pasari pene+clips pentru aranjamente florale set 12 buc

În stoc
7874
70.00lei
Descriere
Setul "Pasări Pene + Clips pentru Aranjamente Florale" - 12 bucăți pentru o Creație Florală Desăvârșită
Frumusețea naturii se contopește cu arta aranjamentelor florale în acest set inovator, "Pasări Pene + Clips pentru Aranjamente Florale". Cu un total de 12 bucăți excepționale incluse în acest set, veți avea toate resursele necesare pentru a crea aranjamente florale cu adevărat memorabile și pline de farmec.
Fiecare bucată din acest set a fost concepută cu atenție la detalii, pentru a vă oferi o experiență de creație desăvârșită. "Pasări Pene + Clips pentru Aranjamente Florale" nu doar că adaugă o notă distinctivă fiecărui aranjament floral, ci și oferă o soluție practică pentru fixarea și prezentarea elegantă a florilor în orice context.
Indiferent dacă sunteți un pasionat al artei florale sau un profesionist în domeniu, acest set este alegerea perfectă pentru a aduce un plus de eleganță și originalitate fiecărui proiect. Fie că doriți să creați buchete impresionante pentru evenimente speciale sau să adăugați un strop de natură în decorul cotidian, "Pasări Pene + Clips pentru Aranjamente Florale" vă oferă versatilitatea de care aveți nevoie.
Fiecare pasăre penă este o adevărată operă de artă, realizată cu migală și rafinament. Formele și culorile acestor piese adaugă o notă vieții și a naturii în fiecare aranjament, transformându-l într-o poveste cromatică captivantă. Materialele de înaltă calitate asigură durabilitatea acestor accesorii, astfel încât creațiile dumneavoastră să rămână proaspete și impresionante pentru o perioadă îndelungată de timp.
Clipsurile incluse în acest set au fost proiectate să ofere stabilitate și fixare sigură pentru fiecare floare, fără a compromite estetica aranjamentului. Flexibile și ușor de utilizat, aceste clipsuri vă permit să dați viață viziunii dumneavoastră fără efort și să vă bucurați de procesul creativ în fiecare etapă.
Încheierea cu succes a unui aranjament floral necesită adesea atenție la cele mai mici detalii. Cu "Pasări Pene + Clips pentru Aranjamente Florale" puteți fi sigur că fiecare floare este plasată în mod corespunzător și că fiecare detaliu contribuie la povestea vizuală generală. Acest set devine rapid un instrument esențial în arsenalul dumneavoastră de creație, oferindu-vă posibilitățile necesare pentru a experimenta și a aduce la viață cele mai îndrăznețe concepte florale.
În concluzie, "Pasări Pene + Clips pentru Aranjamente Florale" - 12 bucăți, reprezintă nu doar un set de accesorii pentru aranjamente florale, ci o oportunitate de a explora frumusețea naturii și a artei într-un mod nou și captivant. Cu fiecare pasăre penă și clip inclus, veți avea parte de inspirație nelimitată și de resurse esențiale pentru a crea opere florale remarcabile, fiecare cu povestea ei unică de spus. Transformați simplul act al aranjării florilor într-o experiență creativă autentică și aduceți bucurie și farmec în fiecare colț al vieții dumneavoastră.
Dimensiuni   12 cm
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar