Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Pietre cu muschi artificial set 6 buc

În stoc
3918
18.00lei
Descriere
Setul de 6 bucăți de pietre cu mușchi artificial reprezintă o alegere excelentă pentru cei care doresc să aducă un strop de natură și prospețime în decorul lor interior. Aceste pietre cu mușchi artificial sunt cu grijă realizate pentru a imita cu fidelitate aspectul și textura naturală a pietrelor acoperite de mușchi. Cu un nivel incredibil de detaliu, aceste piese de decor aduc cu sine frumusețea pitorească a naturii în orice spațiu în care sunt plasate.
Fie că doriți să creați aranjamente florale captivante sau să adăugați o notă de autenticitate într-un colț al camerei voastre, aceste pietre cu mușchi artificial sunt versatile și pot fi integrate în diverse concepte de design interior. Ele pot fi folosite pentru a contura spațiile verzi în cadrul aranjamentelor voastre florale, adăugând o dimensiune suplimentară de realism și frumusețe. De asemenea, ele pot fi integrate în aranjamentele de masă pentru evenimente speciale, cum ar fi nunți, petreceri sau chiar seri romantice, sporind atmosfera cu un farmec natural și autentic.
Datorită calității lor superioare și atenției la detalii în procesul de fabricație, aceste pietre cu mușchi artificial emană eleganță și rafinament. Ele nu se vor deteriora în timp, nu necesită întreținere și vor păstra aspectul lor proaspăt și autentic pe o perioadă lungă de timp. Fiind rezistente la factorii de mediu și la schimbările de temperatură, aceste pietre pot fi utilizate cu încredere în spațiile interioare, fără a-și pierde din frumusețe sau autenticitate.
Fiecare set conține 6 bucăți de pietre cu mușchi artificial, oferind suficient material pentru a crea aranjamente florale complexe și impresionante. Creativitatea voastră poate lua zbor în momentul în care începeți să explorați modalitățile diverse în care aceste pietre pot fi integrate în designul vostru interior. Indiferent dacă doriți să recreați un colț de pădure fermecător sau să adăugați un vibe natural în livingul vostru, aceste pietre cu mușchi artificial vă vor ajuta să vă atingeți obiectivele de design cu ușurință și eleganță.
În concluzie, setul de 6 bucăți de pietre cu mușchi artificial este o alegere remarcabilă pentru cei care iubesc natura și doresc să aducă elemente autentice în decorul lor. Cu detaliile lor excepționale și durabilitatea lor îndelungată, aceste pietre reprezintă un instrument de design valoros pentru aranjamente florale inedite și design interior captivant. Transformați-vă spațiul într-o oază de frumusețe naturală cu ajutorul acestor pietre cu mușchi artificial de înaltă calitate!
Flori artificiale din materiale de calitate pentru decoratiuni florale
Dimensiuni: 5 - 12 cm
 
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar