Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Platou lemn color pentru aranjamente din flori

În stoc
064849
27.00lei
Descriere
Platoul din lemn color pentru aranjamente din flori adaugă o notă de eleganță și naturalețe evenimentelor tale speciale. Cu o structură solidă confecționată din lemn de cea mai înaltă calitate, acest platou devine o alegere perfectă pentru a da viață aranjamentelor florale ce aduc bucurie și frumusețe în orice spațiu.
Design-ul meticulos al platoului este gândit pentru a oferi o platformă generoasă, dar rafinată, pe care poți crea adevărate opere de artă florală. Fie că pregătești decoruri pentru nuntă, botez, aniversare sau chiar pentru a înfrumuseța interiorul locuinței tale, acest platou se va dovedi a fi partenerul tău de încredere.
Datorită finisajului său deosebit și a nuanțelor calde și vibrante ale lemnului colorat, acest platou se încadrează armonios într-o varietate de stiluri de decor. Fie că alegi o temă rustică și boemă sau ești adeptul minimalismului modern, platoul va adăuga cu grație o notă naturală care va captiva privirile și va stârni admirația celor din jur.
Aranjamentele florale căpătă viață pe acest platou, devenind punctul central al evenimentului tău. Poți combina flori proaspete și colorate pentru a crea compoziții pline de bucurie și optimism sau poți alege flori albe și pastelate pentru a instaura o atmosferă de rafinament și eleganță. Indiferent de alegerea ta, platoul din lemn color pentru aranjamente din flori va oferi un cadru perfect pentru exprimarea ta creativă.
Materialul durabil din care este confecționat platoul îl face potrivit pentru utilizări repetate, de-a lungul diferitelor evenimente și ocazii. Poți folosi acest platou în mod repetat, fără a compromite calitatea sa sau aspectul său estetic. Fiind rezistent la uzură, acest platou reprezintă o investiție pe termen lung în decorul tău și în creațiile tale florale.
În concluzie, platoul din lemn color pentru aranjamente din flori este mai mult decât un simplu suport - este o piesă de rezistență care adaugă valoare și frumusețe evenimentelor tale. Descoperă cum acest platou poate transforma aranjamentele florale în adevărate opere de artă și cum poate aduce o notă de naturalețe și eleganță în fiecare spațiu în care este plasat. Alege calitatea, alege rafinamentul, alege platoul care își pune amprenta asupra frumuseții tale florale!
Articole decorative pentru flori
Dimensiuni:29 cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar