Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Platou lemn color tip frunza pentru aranjamente florale

În stoc
064774
16.00lei
Descriere
Platoul din lemn cu un design deosebit în formă de frunză colorată, special conceput pentru a încânta privirile în contextul aranjamentelor florale, reprezintă alegerea ideală pentru adăuga un plus de eleganță și rafinament evenimentelor tale speciale. Acest produs excepțional îmbină în mod armonios funcționalitatea cu estetica, oferindu-ți posibilitatea de a crea compoziții florale uluitoare.
Confecționat cu atenție din lemn de cea mai înaltă calitate, platoul emana căldură și naturalețe, aducând un plus de autenticitate fiecărui aranjament floral pe care îl plasezi pe el. Designul sub forma unei frunze stilizate adaugă un aer organic întregului decor, permițând florilor să se îmbine într-un mod fluid și armonios.
Acest platou versatil poate fi utilizat într-o varietate de contexte, de la nunți și petreceri elegante, până la evenimente corporative și serbări tematice. Indiferent dacă dorești să creezi un aranjament floral cu flori proaspete sau uscate, platoul oferă spațiu generos pentru a dispune elementele într-o manieră care să capteze atenția tuturor.
Fiecare detaliu al acestui platou a fost gândit cu grijă pentru a asigura o experiență excepțională. Suprafața sa netedă și finisajele impecabile îl transformă într-o piesă centrală a decorului tău, completându-și perfect rolul în a evidenția frumusețea florilor și a aranjamentelor tale.
În concluzie, platoul din lemn cu design de frunză colorată este mai mult decât un simplu suport pentru aranjamente florale - este o piesă de artă în sine, creată pentru a sublinia splendoarea florilor și a evenimentelor tale speciale. Investind în acest produs, investești într-o atmosferă deosebită și în amintiri frumoase ce vor dăinui în timp. Transformă-ți evenimentele în experiențe memorabile cu ajutorul acestui platou rafinat și inovator!
Articole decorative pentru flori
Dimensiuni: 24 cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar